Πορτογαλία – Γερμανία 2-4: Μάθημα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης! (hls)

Σε καταπληκτικό παιχνίδι στην Αλιάντζ Αρίνα, η Γερμανία πέτυχε εντυπωσιακή νίκη με ανατροπή κόντρα στην Πορτογαλία της οποία νίκησε με 4-2! Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα του Γιόακιμ Λεβ!

Η Γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην Πορτογαλία! Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ, έδειξε από την αρχή του αγώνα πως ήθελε να σκοράρει και να διώξει το άγχος από πάνω της, στην προσπάθεια της να φτάσει στη νίκη.

Η Νασιονάλ Μανσάφτ, μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ όμως το γκολ άκυρώθηκε!

Ο Γκόζενς πέτυχε ίσως το γκολ της καριέρα ς του, όταν μετά από σέντρα έπιασε ωραίο πλασέ για να σκοράρει. Ωστόσο ο διαιτητής έδειξε πως στην αρχή της φάσης ήταν offside, ο Γκνάμπρι και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Ο ποδοσφαιριστής της Γερμανίας, δύο λεπτά αργότερα, έκανε φανταστική προσπάθεια και σέντρα με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Ρούι Πατρίτσιο.

Τρία λεπτά αργότερα,στο δέκατο λεπτό,  η Γερμανία άγγιξε ξανά το γκολ! Ο Χάβερτζ έκανε δυνατό σουτ, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έπεσε στη γωνία του και έδιωξε, όμως ο Γκνάμπρι που ακολούθησε δεν κατάφερε να πλασάρει για να σκοράρει!

Τα «πάντσερ» συνέχισαν ν΄απειλούν! Ο Κρος στο  12 έκανε καλό σουτ, όμως δεν ευτύχησε να δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Εκεί που όλα έδειχναν πως η Γερμανία θα πετύχαινε γκολ, η Πορτογαλία «χτύπησε» στην κόντρα και άνοιξε το σκορ!

Ο Ρούμπεν Ντίας με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ζότα αυτός έκανε την κίνηση και μπήκε στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε εύκολο έργο για το 1-0!

Ο Πορτογάλος πανηγύρισε το τρίτο του γκολ στο Euro!

Αυτό το γκολ, έδωσε άλλο αέρα στην Πορτογαλία, η οποία έβγαινε μπροστά με στόχο να πετύχει και δεύτερο. Στο 22ο λεπτό, ο Ντίας, πήρε την κεφαλιά, έκανε παράλληλο γύρισμα με την εστία του Νόιερ και χάθηκε καλή ευκαιρία για την Πορτογαλία να σκοράρει ξανά.

Η Γερμανία παρά το γεγονός πως δέχτηκε γκολ, έδειξε πως ήθελε πάση θυσία κάτι από αυτό το ματς. Στο 35, ο Κίμιχ έκανε τη σέντρα, ο Γκόζενς έδωσε στον Χάβερτς αυτός φάνηκε να κάνει το πλασέ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1! Ωστόσο στο replay, φάνηκε πως η μπάλα βρήκε στα πόδια του Ρούμπεν Ντίας για να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά για πρώτη φορά στην ιστορία του Euro, σημειώθηκαν δύο αυτογκόλ!

Στο 39, μετά από προσπάθεια του Κίμιχ που γύρισε στον Γκνάμπρι, ο Γκερέιρο θέλησε ν΄απομακρύνει όμως η μπάλα βρήκε στο πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1!

Δεύτερο αυτογκόλ για την Πορτογαλία με τους Γερμανούς να παίρνουν το προβάδισμα.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Κίμιχ δοκίμασε το πόδι του με τον Ρούι Πατρίσιο να μαζεύει!

Θα περίμενε κανείς πως η Πορτογαλία θα ήταν αυτή που θα έμπαινε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο μετά την ανατροπή της Γερμανίας, όμως οι παίκτες του Γιόακιμ Λεβ, κατάφεραν να σκοράρουν και πάλι!

Αυτή τη φορά στο 51ο λεπτό, ο Χάβερτς έκανε το 3-1 και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ της Γερμανίας στο Euro σε ηλικία 22 χρονών και 8 ημερών!

Στο 60 ήρθε και τέταρτο γκολ για την Γερμανία! Ο Κίμιχ έκανε τη σέντρα και ο Γκόζενς με κεφαλιά έγραψε το 4-1!

Η Πορτογαλία δέχτηκε 4 γκολ για δεύτερη μόλις φορά. Η πρώτη ήταν και πάλι από τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014!

Οι αλλαγές του Φερνάντο Σάντος, βοήθησαν την ομάδα του να βρει ρυθμό. Στο 67 ο Γκερέιρο εκτέλεσε το φάουλ, ο Ρονάλντο σχεδόν από την τελική γραμμή γύρισε τη μπάλα παράλληλα στο τέρμα και ο Ζότα έκανε το 4-2!

Στο 78, ο Ρενάτο Σάντσες έπιασε «φωτοβολίδα» έξω από την περιοχή όμως δεν στάθηκε τυχερός καθώς είδε τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι!

Στο 83 ο Γκορέτζκα έκανε ωραίο σουτ όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι!

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος):Ρουί Πατρίσιο – Σεμέδο, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο – Ντανίλο, Καρβάλιο(58΄Σίλβα) – Μπερνάρντο Σίλβα(46΄Σάντσες), Μπρούνο Φερνάντες(64΄Μουτίνιο), Κριστιάνο Ρονάλντο – Ζότα(83 Αντρέ Σίλβα).

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ – Γκίντερ, Χούμελς(63΄Τσαν), Ρίντιγκερ – Κίμιχ, Κρόος, Γκιντογκάν(73 Σούλε), Γκόζενς(62΄Χάλστενμπεργκ) – Χάβερτζ(73΄Γκορέτζκα), Μίλερ – Γκνάμπρι(87΄Σανέ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.