Ντεσάν: “Θέλαμε την νίκη, αλλά θα δεχτούμε την ισοπαλία”

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, δήλωσε μετά το στραβοπάτημα κόντρα στην Ουγγαρία πως η ομάδα του πρέπει να αποδεχτεί το αποτέλεσμα.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2018 έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μαζί την ευκαιρία να κάνει το 2 στα 2 και να περάσει επικεφαλής στον όμιλο φωτιά του Euro. Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

«Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου έπρεπε να προηγούμαστε, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στη μοναδική ευκαιρία τους. Προφανώς, παίζοντας στην έδρα τους και με τέτοια υποστήριξη, αυτό τους έδωσε δύναμη. Αμύνθηκαν πολύ καλά, όπως έκαναν και απέναντι στην Πορτογαλία ως το 83ο λεπτό. Είναι ένας βαθμός, δεν είναι αυτό που περιμέναμε από αυτό το μας, αλλά δεδομένων των συνθηκών θα το πάρουμε αυτό. Τα σουτ που δεν βρίσκουν στόχο δεν μπορούν να καταλήξουν στα δίχτυα. Είχαμε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχαμε κάποιες ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό σε σχέση με αυτό που ελπίζαμε. Πρέπει να το δεχθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.