Σκωτία: Ευχαριστημένος ο Κλαρκ από την ισοπαλία

Ο Στιβ Κλαρκ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την ισοπαλία 0-0 της Σκωτίας με την Αγγλία στο “Ουέμπλεϊ” και τόνισε πως ήταν μια καλή εμφάνιση από τους παίκτες του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκωτίας στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του, μετά την ήττα από την Τσεχία και συμπλήρωσε πως το έργο της ομάδας του δεν ήταν εύκολο, κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Αρχικά, ο Κλαρκ δήλωσε: “Είμαι ικανοποιημένος για τους παίκτες και το επιτελείο. Ήταν μία σπουδαία εμφάνιση, ξέραμε ότι θα έπρεπε να υποφέρουμε λιγάκι από τη στιγμή που είχε την κατοχή της μπάλας ο αντίπαλος αλλά ήμουν ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε εμείς με την μπάλα στα πόδια. Έχω πει εδώ και καιρό πως είμαστε μία καλή ομάδα. Η αντίδραση που βγάλαμε μετά το ματς της Δευτέρας ήταν κάτι παραπάνω από καλή, και ήταν ωραία που κάναμε μερικές φωνές να σωπάσουν. Νομίζω πως δείξαμε το πραγματικό πρόσωπο της Σκωτίας τη Δευτέρα, σε ένα ματς που στο φινάλε του δεχτήκαμε πολλή σκληρή κριτική”.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Σκωτίας συμπλήρωσε: “Παίξαμε απόψε με ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, δουλέψαμε πολύ χωρίς την μπάλα και ήμασταν δημιουργικοί με την μπάλα. Ήταν μόνο ένας πόντος αλλά ήταν μία καλή βραδιά για μας. Η εμφάνιση του Στιβ Ο’ Ντόνελ ήταν εξαιρετική ενώ ήταν εντυπωσιακός και ο Μπίλι Γκίλμουρ. Την ερχόμενη Τρίτη έχουμε ένα σπουδαίο ματς. Ελπίζω να το απολαύσουν απόψε οι οπαδοί μας, να έχουν καλή συμπεριφορά και να γυρίσουν πίσω με ασφάλεια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.