Αγγλία: Ο Κέιν θέλει να συναντήσει τον Έρικσεν

Ο Χάρι Κέιν εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει τον Κρίστιαν Έρικσεν το προσεχές διάστημα.

Ο Άγγλος επιθετικός δήλωσε πως το περιστατικό με τον Δανό πρώην συμπαίκτη του είναι ένα “καμπανάκι” για όλους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ο Κέιν δήλωσε: “Ήταν πολύ σκληρό να παρακολουθείς αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Ευτυχώς, ο Κρίστιαν είναι ζωντανός και δείχνει να τα πηγαίνει πλέον καλά”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Δεν είχα κάποια επαφή μαζί του από εκείνη την ημέρα, αλλά η σύζυγός μου μίλησε με τη σύζυγό του και από ό,τι έχω καταλάβει όλα πλέον δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Ο Κρίστιαν είναι στις καρδιές όλων μας. Όχι μόνο της δικής μου ομάδας, αλλά όλης της οικογένειας του ποδοσφαίρου. Είναι ένα “καμπανάκι” για όλους μας, για να συνειδητοποιήσουμε πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή. Να μην παίρνουμε τίποτε ως δεδομένο. Θέλουμε όλοι μας να του ευχηθούμε τα καλύτερα. Ελπίζω να τον δω σύντομα από κοντά. Ευελπιστώ να το κάνω μόλις τελειώσει το τουρνουά”.

Τέλος, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής τόνισε πως θα αφιερώσει το πρώτο γκολ που θα πετύχει στον πρώην συμπαίκτη του: “Πρέπει πρώτα να σκοράρω για να το κάνω. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Κρίστιαν είναι πολύ καλός φίλος. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ξέρει πως όλοι μας τον σκεφτόμαστε και ότι πηγαίνει ολοένα και καλύτερα, μέρα με τη μέρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.