Ολλανδία-Αυστρία 2-0: Με στιλ Ντάμφρις στους 16! (hls)

Η Ολλανδία νίκησε με 2-0 εύκολα την Αυστρία, για τη δεύτερη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ και προκρίθηκε στη φάση των 16 για πρώτη φορά από το 2008.

Η Ολλανδία νίκησε με 2-0 εύκολα την Αυστρία, για τη δεύτερη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ και προκρίθηκε στη φάση των 16 για πρώτη φορά από το 2008.

Ο Ντάμφρις πήρε πέναλτι από τον Νταβίντ Αλάμπα στο 10΄ (1-0) για να ανοίξει το σκορ ο Ντεπάι και έκανε το 2-0 στο 67΄από πάσα του Μάλεν που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο μπακ της PSV έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης της Ολλανδίας στις δύο πρώτες αγωνιστικές ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο πρώτος ήταν ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ που βρίσκεται στο προπονητικό τιμ του Φρανκ Ντε Μπουρ.

Στην πρεμιέρα, η Ολλανδία νίκησε 3-2 την Ουκρανία και η Αυστρία 3-1 τη Βόρεια Μακεδονία, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη σε τελική φάση μετά από τρεις συμμετοχές.

Ολλανδία 3-5-2 (Φρανκ Ντε Μπούρ): Στεκέλενμπουργκ, Ντάφρις, Φαν Άνχολτ (62′ Βάινταλ), Ντε Φράι, Ντε Λιχτ (64′ Ακε), Μπλιντ, Ντε Ρόουν (74′ Χράφενμπερχ), Βαινάλντουμ,Φρένκι Ντε Γιονγκ, Βέγκχορστ (64′ Μάλεν), Ντεπάι (83′ Λουκ Ντε Γιονγκ)

Αυστρία 3-5-2 (Φράνκο Φόντα): Μπάουμαν, Ντράγκοβιτς. Χιντερέγκερ, Ούλμερ, Λάινερ, Αλάμπα, Σάγκλερ, Μπαουμγκάρτνερ (70′ Λαζάρο), Λάιμερ (61′ Γκρίλιτς), Γκρέγκοριτς (62′ Κάλαιτζιτς), Σάμπιτζερ

Γήπεδο: Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα, Άμστερνταμ

Επόμενη αγωνιστική: Ουκρανία – Αυστρία, Β. Μακεδονία – Ολλανδία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.