Γιόργκενσεν: “Την Τετάρτη πήγαμε στην κηδεία και την έπειτα ταξιδέψαμε για την Αθήνα”

Οι Δανοί είναι ακόμη σοκαρισμένοι από την καρδιακή ανακοπή του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγώνα με την Φινλανδία για το Euro 2020.

O πρώην παίκτης της Φιορεντίνα, Μάρτιν Γιόργκενσεν, με αφορμή το περιστατικό αυτό αναφέρθηκε σε μια προσωπική του εμπειρία. Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για το παιχνίδι των “βιόλα” με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League 2007.

Τότε η γυναίκα του προπονητή του, Πραντέλι, έφυγε από την ζωή και οι ίδιοι επρέπε να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να αναμετρηθούν με τους “κιτρινόμαυρους”. Όλοι τους ήταν σοκαρισμένοι, ενώ να σημειωθεί πως στο προσωπικό της ομάδας βρισκόταν και ο γιος του ζευγαριού.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, ενώ ο Πραντέλι αντικαταστήθηκε από τον Γκαμπριέλε Πιν στον πάγκο του ιταλικού συλλόγου, λόγω του θανάτου της γυναίκας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιόργκενσεν στο “gazetta dello sport”:

“Το 2007 ήμουν παίκτης της Φιορεντίνα όταν πέθανε η σύζηγος του Πραντέλι. Ήταν Δευτέρα, όλοι ήμασταν απόλυτα σοκαρισμένοι. Την Τετάρτη πήγαμε στην κηδεία και την στην συνέχεια ταξιδέψαμε για την Αθήνα, ώστε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Αγωνίστηκα μετά από μια κηδεία, ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.