Παβάρ: Επαφές ΟΥΕΦΑ – Γαλλίας για τον τραυματισμό του

Η ΟΥΕΦΑ ήρθε σε επαφή με τη γαλλική ομοσπονδία για διευκρινίσεις όσον αφορά τον τραυματισμό του Μπεντζαμέν Παβάρ στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα Γαλλίας - Γερμανίας στο Μόναχο.

Ο Γάλλος μπακ της Μπάγερν Μονάχου συγκρούστηκε με τον Ρόμπιν Γκόζενς στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μετά από μία μικρή διακοπή του επετράπη να συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Δέχτηκα ισχυρό χτύπημα, ήμουν λίγο ζαλισμένος για 10-15 δευτερόλεπτα αλλά μετά ήταν καλύτερα», τόνισε ο παίκτης.


Πριν από την έναρξη του Euro 2020, ομάδες και ιατρικά τιμ του Euro 2020 αποφάσισαν από κοινού ότι σε περίπτωση που υπάρχει υποψία διάσεισης ο τραυματίας παίκτης θα βγαίνει εκτός, είτε πρόκειται για αγώνα είτε για προπόνηση.

Ωστόσο αυτό το πρωτόκολλο δεν ακολουθήθηκε χθες και η ΟΥΕΦΑ ζήτησε διευκρινίσεις από τους Γάλλους για τους λόγους, ενώ σε επαφή με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ήρθε και ο η παγκόσμια ένωση ποδοσφαιριστών Fifpro. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, άπαντες είναι πλέον πολύ πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα μετά και τα όσα συνέβησαν στην Κοπεγχάγη με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο, έστω και αν σε εκείνη την περίπτωση δεν υπήρχε χτύπημα στο κεφάλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης