Ρονάλντο: Αν μένω στη Γιούβε; Δεν έχει σημασία!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως το δικό του μέλλον δεν έχει σημασία δηλώνοντας απόλυτα συγκεντρωμένος στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Πορτογαλία.

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας δεν ενοχλείται από τα ρεπορτάζ που γράφονται καθημερινά για το μέλλον του στη Γιουβέντους και μένει συγκεντρωμένος στους στόχους του με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

“Αγωνίζομαι στο υψηλό επίπεδο τα τελευταία 18 χρόνια. Δεν με ενοχλεί καθόλου που γράφονται διάφορα. Αν ήμουν 18 χρονών θα κοιμόμουν και θα σκεφτόμουν το μέλλον μου. Πλέον είμαι 36. Αν μένω στην Γιουβέντους; Δεν έχει καμία σημασία. Ότι γίνει θα είναι για το καλύτερο. Είμαι συγκεντρωμένος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θέλω να κερδίσω και επιθυμώ να κρατήσω ευχάριστες αναμνήσεις από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μου αγώνα”.

Η Πορτογαλία βρίσκεται στον δύσκολο όμιλο με τις Γερμανία και Γαλλία και ο Ρονάλντο, που ο πρώτος παίκτης που παίρνει μέρος σε πέντε EURO, θα παίξει όπου η ομάδα τον χρειάζεται

“Νιώθω άνετα να παίζω στην κορυφή. Αριστερά, δεξιά, πίσω, μπροστά, παίζω παντού για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Μακάρι να ξεκινήσουμε με νίκη και είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.