Σκωτία – Τσεχία 0-2: Χορταστικό ματς, γκολ ποίημα ο Σικ (vids)

Ο ομάδα του Σιλχάβι πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο Euro σε έναν αγώνα που "σημαδεύτηκε" από ένα πραγματικά εντυπωσιακό τέρμα.

Για το Group D η Σκωτία υποδέχτηκε την Τσεχία με την ομάδα του Σιλχάβι να παίρνει την νίκη με σκορ 2-0.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου με του Σκωτσέζους να θέλουν πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να έχουν μια υποψία ευκαιρίας στο 6ο λεπτό με τον Μαγκίν. Ακολούθησαν δύο πιο σημαντικές στιγμές από μια για κάθε ομάδα με πρωταγωνιστές τους Σικ (16ο) και Ντάικς δύο λεπτά αργότερα με το σκορ όμως να μην ανοίγει.

Μια ακόμα σημαντική ευκαιρία ακολούθησε για την ομάδα του Στηβ Κλάρκ και τον Ρόμπερτσον να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Βάτσλικ. το σκορ άνοιξαν τελικά οι Τσέχοι σε ένα πεντάλεπτο πίεσης που τελικά έφερε αποτέλεσμα και το μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου που ήρθε από την σέντρα του Τσούφαλ και την κεφαλιά του Σικ.

Το δεύτερο ημίχρονο είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα από το ξεκίνημα του κιόλας, στα πρώτα μόλις λεπτά διπλή ευκαιρία για τους Τσέχους με τον Σικ (46ο) και τον Νταρίνα (47ο) να μην καταφέρνουν να σκοράρουν, με την απάντηση να έρχεται άμεσα με δύο καλές στιγμές εκ των οποίων η μία ήταν ένα δοκάρι των γηπεδούχων με τον Χένλι ένα λεπτό αργότερα.

Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό τέρμα από τον κορυφαίο των Τσέχων Σικ ο οποίος σημείωσε ένα από τα ωραιότερα γκολ ολόκληρης της διοργάνωσης και ταυτόχρονα ένα τέρμα που έρχεται από την πιο μακρινή απόσταση μετά από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1980. Μέχρι να πέσει για λίγο ο ρυθμός του αγώνα ακολούθησε μια ακόμα καλή στιγμή από τον Νταρίντα. Στην συνέχεια η ομάδα του Στιβ Κλάρκ προσπάθησε να αντιδράσει δημιουργώντας τρεις φάσεις με τους Άρμστρονγκ και Ντάικς λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ με τον Βάτσλικ να είναι σταθερός σχεδόν σε όλες του τις επεμβάσεις. Η Σκωτία προσπάθησε πολύ μέσα στο ματς δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών αλλά τελικά καμία από αυτές δεν κατέληξε στον στόχο με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.