Έρικσεν: “Καρφιά” Σμάιχελ στην UEFA

Η κριτική της UEFA συνεχίζεται από την ομάδα της εθνικής ομάδας της Δανίας.

“Δεν ήταν μια κατάσταση στην οποία θα έπρεπε να είμαστε για να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το Σάββατο το βράδυ ή την Κυριακή το μεσημέρι, η απόφαση δεν θα έπρεπε να είχε ληφθεί εκείνη τη στιγμή”, λέει ο τερματοφύλακας της Δανίας και της Λέστερ

Ο Σμάιχελ, όπως έκανε και ο πατέρας του Πίτερ, επικρίνει έντονα το γεγονός ότι οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Δανίας στην τραυματική ψυχική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, “πήραν το όπλο στον κρόταφο από την UEFA. “Εμείς οι παίκτες βρισκόμασταν σε θέση που δεν πιστεύω ότι ήταν δίκαια. Είχαμε δύο επιλογές. Μάλλον απαιτούσε να υπήρχε κάποιος ψηλότερα από εμάς που είπε ότι δεν ήταν η ώρα να λάβουμε απόφαση. Θα έπρεπε αναμφίβολα να περιμένουμε μέχρι την επόμενη ημέρα για να αποφασίσουμε. Ελπίζω ότι η UEFA έχει μάθει κάτι από αυτό.”

Ο Κάσπερ Σμάιχελ και οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Δανίας ήταν σε κατάσταση σοκ όταν ο Έρικσεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πριν οι Δανοί παίκτες λάβουν θέση για τα αιτήματα της UEFA, ήθελαν να μάθουν την κατάσταση του συμπαίκτη τους. Αντίθετος με την απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας ήταν και ο παλιός θρύλος, Μίκαελ Λάουντρουπ.

Τέλος, αποκάλυψε πως επισκέφτηκε τον Έρικσεν στο νοσοκομείο.

Ανακουφίστηκα όταν τον είδα. Με βοήθησε αρκετά αυτή η επίσκεψη. Έζησα μια πολύ άσχημη εμπειρία. Να βλέπεις τον φίλο σου να παλεύει στο έδαφος για τη ζωή του. Μπράβο σε όλους που βοήθησαν. Ήταν ένα θαύμα”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.