Mπλιντ: «Σκέφτηκα να μην παίξω λόγω Έρικσεν»

Ο Ντέιλι Μπλιντ αντιμετώπισε στο παρελθόν πρόβλημα με την καρδιά του και δυσκολεύτηκε να αγωνιστεί κόντρα στην Ουκρανία λόγω της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Ολλανδός διεθνής αμυντικός του Άγιαξ ήταν συμπαίκτης με τον Δανό μέσο στο Άμστερνταμ από το 2013.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τα δικά του προβλήματα υγείας  – το 2020 του είχε τοποθετηθεί συσκευή που ρυθμίζει τους καρδιακούς παλμούς λόγω φλεγμονής που παρουσίασε στην καρδιά – τον φόρτισε συναισθηματικά πριν από το πρώτο παιχνίδι των «οράνιε» στο Euro.

O παίκτης αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να μην αγωνιστεί στο χθεσινό ματς του Άμστερνταμ, από το οποίο αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

«Αυτό που έγινε με επηρέασε πάρα πολύ. Εκτός από το γεγονός ότι ο Κρίστιαν είναι φίλος, η κατάστασή του είναι πάρα πολύ δύσκολη. Έχω ζήσει κάποια πράγματα κι εγώ στην καρδιά και έπρεπε να ξεπεράσω ένα νοητικό εμπόδιο για να παίξω. Δυσκολεύτηκα, αλλά είμαι υπερήφανος που τα κατάφερα. Για λίγο μου βγήκε το συναίσθημα. Σίγουρα σκέφτηκα να μην παίξω, οι εικόνες με επηρέασαν και δεν κοιμήθηκα καλά. Έπρεπε να ξεπεράσω ένα μεγάλο εμπόδιο για να τα καταφέρω», είπε ο Μπλιντ και πρόσθεσε:

«Εγώ και μερικά άλλα παιδιά ζήσαμε την κατάσταση με την κατάρρευση του Αμπντελχάκ Νούρι (σ.σ.: ο οποίος υπέστη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στη διάρκεια αγώνα του Άγιαξ) και ήμασταν συμπαίκτες με τον Κρίστιαν. Αναγνωρίσαμε αμέσως τη σοβαρότητα της κατάστασης και αυτό μας επηρέασε. Ήταν πάρα πολύ έντονο για μένα, τους γονείς μου, τη γυναίκα μου».

Όσον αφορά το τι περιμένει τον Έρικσεν το προσεχές διάστημα, ο Μπλιντ είπε: «Αφήστε τον ήσυχο. Μη μιλάτε για το μέλλον του. Δώστε του χρόνο και χώρο να συνέλθει. Ο ίδιος ενθάρρυνε τους συμπαίκτες του να παίξουν, γι’ αυτό το αποφάσισα κι εγώ, αφού είναι ασφαλές για μένα σύμφωνα με τους γιατρούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.