Ολλανδία – Ουκρανία 3-2: Σωτήρας των «οράνιε» ο Ντάμφρις! (vids)

Η Ολλανδία φλέρταρε με την γκέλα στην πρεμιέρα, αλλά την έσωσε ο Νταμφρις με "χρυσό" γκολ!

Η Ολλανδία υποδέχτηκε την Ουκρανία στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα” του Άμστερνταμ για τον τρίτο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και επικράτησε επεισοδιακά 3-2. Οι “Οράνιε” του Φρανκ ντε Μπουρ ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι Ουκρανοί με τον Μπούσχαν σε καλή μέρα, κατάφεραν να τους αναχαιτίσουν και να διατηρήσουν το “μηδέν” στα πρώτα 45 λεπτά. 

Το σκηνικό ήταν πολύ διαφορετικό στην επανάληψη, καθώς σημειώθηκαν πέντε γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλο ματς μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στο 52ο λεπτό ο Βαϊνάλντουμ σκόραρε με ωραίο αριστερό πλασέ με το 23ο γκολ του με τους “Οράνιε”. O Μπούσχαν κατάφερε να κόψει την μπάλα από τη σέντρα του Ντάμφρις, αλλά εκείνη στρώθηκε ιδανικά στον αρχηγό της Ολλανδίας για το 1-0!

​Στο 58′ ο Ντάμφρις ​πραγματοποίησε επέλαση από δεξιά και μετά από παρατεταμένο μαρκάρισμα στον Μικολένκο, η μπάλα κατέληξε στον Βέρχορστ, ο οποίος σε πρώτο χρόνο έγραψε το 2-0.​ Η φάση ελέγχθηκε από τον VAR για οφσάιντ, ωστόσο κρίθηκε ως έγκυρο και οι γηπεδούχοι κέρδισαν ισχυρό προβάδισμα στο ματς. 

​Οι Ουκρανοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και αντέδρασαν αποτελεσματικά. Στο 75΄ ​ο Γιαρμολένκο ​έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή και ​έβαλε και πάλι στο ματς τους Ουκρανούς.​ Ο Στεκέλενμπουργκ αν και εκτινάχθηκε δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της μπάλας.

Οι Ουκρανοί του Αντρέι Σεφτσένκο μάλιστα έφτασαν στην ισοφάριση. Μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά​ του Μαλινόφσκι,​ ο Γιάρεμτσουκ ​έπιασε την κεφαλιά για το 2-2! Ο ​Ντένζελ ​Ντάμφρις​ γλίτωσε από το σοκ τους γηπεδούχους του Φρανκ ντε Μπουρ​, καθώς σκόραρε με κεφαλιά​ στο 85ο λεπτό​ μετά από σέντρα του Άκε​, για να χαρίσει τη νίκη με 3-2 στην ομάδα του​!

Αυστρία και Ολλανδία προηγούνται στον όμιλο με τρεις βαθμούς, χωρίς βαθμό συνεχίζουν Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία. Την επόμενη αγωνιστική οι Ουκρανοί υποδέχονται τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ οι Αυστριακοί θα είναι οι οικοδεσπότες των Ολλανδών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.