Προπονητής Δανίας: “Ο Έρικσεν θέλει να παίξει!”

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, μίλησε με τον Κρίστιαν Έρικσεν το πρωί της Κυριακής και άκουσε έκπληκτος τον παίκτη του να του λέει πως θέλει να αγωνιστεί! Ανακοπή καρδιάς η διάγνωση του ιατρικού τιμ.

Ο Δανός εκλέκτορας είπε:

“Ανησυχούσε περισσότερο για την ομάδα παρά για τον εαυτό του”, είπε ο Χιούλμαντ. “Δεν θυμάται πολλά από το επεισόδιο, αλλά με ρώτησε “πως είσαι εσύ;”. Μία τυπική συμπεριφορά από έναν γενναιόδωρο άνθρωπο όπως ο Κρίστιαν.

“Θέλει να παίξει. Νιώθει ότι μπορεί να παίξει. Είναι ποδοσφαιριστής και νιώθει καλά όταν τα πόδια του είναι κοντά σε μια μπάλα. Ήταν πολύ όμορφο να τον βλέπω να χαμογελά. Τώρα προσπαθούμε να δούμε αν μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε για τον Κρίστιαν. Σήμερα επιδιορθώνουμε την κατάσταση μας και μετά θα προσπαθήσουμε να δούμε πως θα το χειριτούμε. Από αύριο θα προσπαθήσουμε να μπούμε σε μια κανονικότητα, να προπονηθούμε”.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Δανίας, Πίτερ Μέλερ, είπε στην συνέντευξη τύπου:
“Θέλουμε να παίξουμε στο τουρνοά. Οι παίκτες θα παίξουν στο τουρνουά. Ξέρουμε ότι ο Κρίστιαν είναι σε καλά χέρια και θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τους παίκτες και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτούς”.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν, είπε πως ο Έρικσεν νιώθει καλά και όλες του οι εξετάσεις είναι καλές. Σε ό,τι αφορά στη διάγνωση, ο γιατρός μίλησε για ανακοπή καρδιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.