Euro: “Το θαύμα του Πάρκεν” (pic)

Ο ευρωπαϊκός Τύπος αφιέρωσε τα πρωτοσέλιδά του στα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του “Παρκεν” και στην περιπέτεια του Κρίστιαν Έρικσεν.

Η αγγλική εφημερίδα “Daily Star” κάνει λόγο για “θαύμα”, όπως και η “Mirror”, ενώ οι υπόλοιπες βρετανικές εφημερίδες αναφέρονται στις προσπάθειες που έγιναν για τη σωτηρία του Δανού μέσου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ιταλικός Τύπος, με τις “Gazzetta dello Sport” και “Corriere dello Sport” να κάνουν λόγο και για αυτές για θαύμα. Η πρώτη έστειλε μήνυμα στον Δανό μέσο, πως οι Ιταλοί φίλαθλοι τον περιμένουν στα γήπεδα της χώρας.

Η γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe” τονίζει πως ο Έρικσεν έδωσε έναν αγώνα για τη ζωή του, ενώ η γερμανική εφημερίδα “Bild” τονίζει και αυτή με τη σειρά της πως ο Δανός μέσος ζει από θαύμα.

Τέλος, η ισπανική εφημερίδα “Marca” αναφέρει πως ήδη έχουμε τους πρωταθλητές του Euro, οι οποίοι είναι όσοι έσωσαν τον Έρικσεν. Οι εφημερίδες “As” και “Mundo Deportivo” αναφέρονται στις δραματικές στιγμές μετά την κατάρρευση του παίκτη και στην ευχάριστη εξέλιξη, που ακολούθησε όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.