Ντελ Πιέρο: Υποψιασμένη με χαρακτήρα η Ιταλία

Ο θρύλος της Γιουβέντους και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, πιστεύει πως η ομάδα είναι υποψιασμένη μετά τα γεγονότα του 2018.

Πρεμιέρα με το δεξί για την Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάνοντας ρεκόρ με 24 σουτ, με την Τουρκία να έχει μόλις τρία!

“Η Ιταλία ήταν σχεδόν τέλεια, κυριάρχησε στον αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες για πολλά γκολ. Πίεσε ψηλά και έδειξε χαρακτήρα. Είδαμε και στη φάση των προκριματικών πως η ομάδα είχε υψηλή αυτοπεποίθηση. Η αλήθεια είναι πως παίζαμε στην έδρα μας, στο στάδιο του Ιμόμπιλε”.

Η Ιταλία μετράει πλέον 28 παιχνίδια αήττητη έχοντας κερδίσει τα τελευταία 9 ματς στη σειρά χωρίς να δεχτεί και γκολ. Η χώρα επέστρεψε και παίζει σε διεθνές τουρνουά μετά από πέντε χρόνια καθώς δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στο μουντιάλ πριν από τρία χρόνια με τον Τζιαμπιέρο Βεντούρα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

“Ο Μαντσίνι και το επιτελείο του είναι εκπληκτικοί. Όλοι στην ομάδα κάνουν εξαιρετική δουλειά. Όσο περνάει ο καιρός και έρχονται τα αποτελέσματα αποκτά αυτοπεποίθηση και όλοι παίζουν στα κόκκινα και είναι υποψιασμένοι μετά την αποτυχία του 2018”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.