Τσαλχάνογλου: Στον δρόμο του Ντοναρούμα;

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου που ξεκινάει στην ενδεκάδα της Τουρκίας απέναντι στην Ιταλία δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του και την παραμονή του στο Μιλάνο.

Ο διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής της Μίλαν αντιμετωπίζει απόψε τον Τζίτζι Ντοναρούμα που αποφάσισε να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει από το Μιλάνο. Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Μπάγερ Λεβερκούζεν ολοκληρώνεται τέλη του μηνός, όμως ο 27χρονος δεν έχει καταλήξει σε μια οριστική απόφαση.

Η Corriere dello Sport γράφει πως η διοίκηση πρόσφερε στον Τσαλχάνογλου πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 4 εκατομμύρια ευρώ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Ο Τσαλχάνογλου θα βρεθεί αντιμέτωπος απόψε (22.00) στο στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης, με τον πρώην συμπαίκτη του Τζίτζιο Ντοναρούμα, με τον νεαρό να έχει πάρει την απόφαση να αφήσει το Σαν Σίρο μετά από πέντε χρόνια. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει προφορικά με την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι έτοιμος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Τσαλχάνογλου που έχει δεχτεί προσφορές από τη Αλ -Ντουχάιλ και τη Γιουβέντους, θα αποφασίσει μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για το μέλλον του και φυσικά την πορεία της χώρας του.

“Μίλησα με τον Μαλντίνι πριν από τρεις μέρες. Με πήρε τηλέφωνο. Μιλήσαμε για την Μίλαν και του εξήγησα πως θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου στο Euro”. δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ενόψει της πρεμιέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.