Ισπανία: Περιμένει κριτική ο Λαπόρτ

Ο Αϊμερίκ Λαπόρτ επέλεξε την Ισπανία και όχι την Γαλλία. Έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στην Πορτογάλια και δήλωσε σίγουρος ότι όλοι τον περιμένουν στην γωνία για να ασκήσουν αυστηρή κριτική.

Έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας ο Αϊμερίκ Λαπόρτ περίμενε… και περίμενε… και την ευκαιρία δεν την πήρε από τον Ντιντιέ Ντεσάν.

Στα 27 του επέλεξε την δεύτερη εθνικότητά του, την Ισπανία, κλήθηκε από τον Λουίς Ενρίκε και έκανε το ντεμπούτο του στο φιλικό 0-0 με την Πορτογαλία.

“Είμαι εδώ γιατί ήθελα να είμαι εδώ και είμαι ευχαριστημένος με την απόφαση που πήρα. Απολαμβάνω κάθε λεπτό με τους συμπαίκτες μου οι οποίοι με βοηθούν αρκετά. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε” δήλωσε ο Λαπόρτ.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν από την πλευρά του μίλησε για ένα μήνυμα που περίμενε και δεν το πήρε ποτέ από τον ποδοσφαιριστή.

“Ο Ντεσάν μιλάει για ένα μήνυμα που δεν έστειλα. Δεν φταίω εγώ. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω πότε αλλάζει νούμερο στο κινητό του. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος και έτοιμος για μια μεγάλη διοργάνωση.”

Φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αγγλία και το Carabao Cup αλλά από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Ρουμπέν Ντίας ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε σημαντικά. Έπαιξε μόλις 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λαπόρτ αναφέρθηκε και σε αυτούς που περιμένουν να κάνει λάθος για να αρχίσουν την κριτική.

“Είναι πολλοί αυτοί που με περιμένουν στην γωνία για να κάνω λάθος. Ότι καλό κάνω δεν θα εκτιμηθεί σίγουρα. Έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Την μια ημέρα μπορεί να βάλεις γκολ και να είσαι ήρωας και την επόμενη αυτογκόλ και αποδιοπομπαίος τράγος. Είμαι έτοιμος για όλα και είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου θα με βοηθήσουν.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.