Κέιν: «Θα είναι αποτυχία αν δεν κερδίσω τρόπαιο με την Αγγλία»

Θέλει να το...σηκώσει με την εθνική του ομάδα ο Χάρι Κέιν που μεταξύ άλλων τόνισε πως «κανείς δεν θέλει να βρει στον δρόμο του την Αγγλία»

Τα «Τρία Λιοντάρια» όπως φυσικά και όλες οι εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό Euro 2020 έχουν ξεκινήσει τη προετοιμασία τους για τη μεγαλύτερη διοργάνωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο επιθετικός της ομάδας, Χάρι Κέιν μίλησε στην «Evening Standard» για τη πρόκληση που έχει μπροστά της η Αγγλία και ξεκαθάρισε πως θέλει να κατακτήσει ένα τρόπαιο με τη χώρα του αλλιώς… αποτυχία.

Αρχικά είπε:

«Η μητέρα μου, ελπίζω να μην την πειράξει που θα αποκαλύψω την ηλικία της, γεννήθηκε το 1966. Ο πατέρας μου το 1964, οπότε ήταν 2 ετών όταν η Αγγλία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι πολύ παλιά αυτό και επαφίεται σε μας να το διορθώσουμε. Νομίζω πως αν τελειώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής χωρίς να κερδίσω σημαντικό τρόπαιο με την Αγγλία, θα το θεωρήσω αποτυχία. Αντιλαμβάνομαι ότι ακόμα προοδεύουμε, έχουμε περιθώριο να βελτιωθούμε, αλλά αυτός είναι ο στόχος και νομίζω μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το ποια είναι τα φαβορί του Euro 2020:

«Υπάρχουν αρκετές προσδοκίες, αλλά υπάρχει και μεγάλη πίστη. Γνωρίζω αυτούς τους παίκτες και αισθάνομαι ότι είμαστε έτοιμοι για όλα. Υπάρχουν ορισμένες σπουδαίες ομάδες, όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και για να το κατακτήσουμε, πρέπει να νικήσουμε ορισμένες απ’ αυτές. Αυτή είναι η πρόκληση. Σίγουρα, όμως, καμία απ’ αυτές τις ομάδες δεν θα θέλει να μας αντιμετωπίσει. Αρκετοί από τους καλύτερους παίκτες τους αγωνίζονται εναντίον μας κάθε εβδομάδα. Γνωρίζουν ότι είμαστε σκληρός αντίπαλος για όλους τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας