Σκωτία: Χάος… επτά παίκτες εκτός λόγω Covid

Η Σκωτία ταξίδεψε για το φιλικό με την Ολλανδία σε Πορτογαλικό έδαφος χωρίς επτά παίκτες. Μεγάλος προβληματισμός στην ομοσπονδία. Προσοχή από τους παίκτες ζήτησαν οι Ολλανδοί.

Η Σκωτία έχει μεγάλο πρόβλημα με την στελέχωση της ομάδας λόγω κορωνοϊού. Επτά παίκτες έμειναν εκτός από τον φιλικό αγώνα με την Ολλανδία το βράδυ της Τετάρτης.

Ο πρώτος παίκτης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ήταν ο Τζον Φλεκ. Οι συμπαίκτες του Μάρσαλ, Χάνλεϊ, ΜακΓκιν, Άνταμς, Ο’Ντόνελ και Πάτερσον όλοι έμειναν εκτός αποστολής μετά από απόφαση του ιατρικού τιμ καθώς ήταν οι πιο στενές επαφές του Φλεκ τις προηγούμενες ημέρες. Για το φιλικό ματς που θα διεξαχθεί σε Πορτογαλικό έδαφος ο κόουτς Στιβ Κλαρκ έχει μαζί του μόλις 19 παίκτες για το παιχνίδι.

Την ίδια ώρα οι Ολλανδοί ενημέρωσαν τους παίκτες του να μείνουν όσο το δυνατόν πιο μακριά μπορούν από τους Σκωτσέζους ποδοσφαιριστές στο φιλικό παιχνίδι… πως θα συμβεί αυτό μην με ρωτάτε.

Ο Φρανκ ντε Μπουρ προ ημερών έχασε τον βασικό του τερματοφύλακα Γιάσπερ Σίλεσεν ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και φυσικά δεν θα ήθελε να χάσει κάποιον άλλο σημαντικό ποδοσφαιριστή.

Εκπρόσωπος της Ολλανδικής ομοσπονδίας δήλωσε : “Οι Σκωτσέζοι μας ενημέρωσαν την Τρίτη και θα έλεγα αρκετά νωρίς. Δεν αλλάζει κάτι για το φιλικό παιχνίδι και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναβληθεί.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.