Βέλγιο : Έργο τέχνης ο Τίλεμανς (pics)

Ο καλλιτέχνης Μπαρτ Σμέιτς αποδέχτηκε την πρόκληση. Μια τεράστια τοιχογραφία του παίκτη της Λέστερ, Γιούρι Τίλεμανς βρίσκεται πλέον στο Σιντ-Πίτερς-Λέουβ.

Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Βέλγο μέσο της Λέστερ Γιούρι Τίλεμανς έριξε την πρόκληση στο τραπέζι και ο Μπαρτ Σμέιτς την αποδέχτηκε.

Στο Σιντ-Πίτερς-Λέουβ, στην πόλη που μεγάλωσε, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο της Άντερλεχτ υπάρχει πλέον μια τεράστια τοιχογραφία του Βέλγου ποδοσφαιριστή για να αναδείξει τις επιτυχίες του.

Ο Μπαρτ Σμέιτς ανέφερε πως ήταν δώρο από την εταιρεία που εκπροσωπεί τον παίκτη για τα γενέθλιά του.

Στην τοιχογραφία ο Τίλεμανς εμφανίζεται ως μικρό παιδί που έπαιζε μπάλα στο Σιντ-Πίτερς-Λέουβ, ως σκόρερ με την φανέλα της Άντερλεχτ και ως παίκτης της Λέστερ να πανηγυρίζει σχηματίζοντας με τα χέρια του μια καρδιά πάντα αφιερωμένη στην οικογένειά του.

“Μου πήρε πέντε ημέρες να ολοκληρώσω το έργο αλλά ήταν πέντε μεγάλες μέρες. Ήθελα να το έχω έτοιμο γρήγορα για να έρθει να το δει και ο ίδιος κάτι που συνέβη” δήλωσε ο Μπαρτ Σμέιτς.

Ο Τίλεμανς ήταν φυσικά ο παίκτης που έκρινε τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας υπέρ της Λέστερ και απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι με ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ εκτός περιοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.