Μπαρτσελόνα: Χειρουργείο για Τερ Στέγκεν

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν,, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα απουσιάσει από την αποστολή της Γερμανίας για το Euro.

O 29χρονος τερματοφύλακας, αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, καθώς οι ενοχλήσεις που νιώθει σε μεγάλο μέρος της σεζόν στο δεξί του γόνατο, δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στο επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί. Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θα τον έχει στη διάθεσή στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την Έιμπαρ (22/05, 19:00).

«Είμαι απογοητευμένος για τη χθεσινή ήττα και τώρα δεν μπορούμε πλέον να κερδίσουμε τη La Liga. Μετά από ένα περίπλοκο ξεκίνημα της σεζόν, δείξαμε καλό χαρακτήρα με 19 αγώνες αήττητοι, αλλά δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε αυτήν τη φόρμα. Αποφάσισα μαζί με την ιατρική ομάδα του συλλόγου ότι θα κάνω μια συμπληρωματική παρέμβαση στο γόνατό μου. Λυπάμαι που θα χάσω το EURO 2020 αυτό το καλοκαίρι με τη Γερμανία. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια υποστηρίζω τη χώρα από στο σπίτι μου. Ελπίζω να κερδίσουμε! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν επιστρέφουμε στο γήπεδο, ελπίζω να μπορούμε να παίζουμε με τους φιλάθλους μας στα γήπεδα. Μου έχει λείψει  Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε μια δύσκολη περίοδο και μείνετε υγιείς!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμoύς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γερμανός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.