Euro 2020: Πριν την έναρξη η απόφαση για τον Ιμπραΐμοβιτς

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου μελετάει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να αποφασίσει άμεσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση θα ληφθεί πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, προκειμένου να γνωρίζει η Σουηδία αν θα έχει στη διάθεσή της τον έμπειρο επιθετικό. Ο Τόνι Ρόκα, διευθυντής του Ινστιτούτου Αθλητικού Δικαίου, τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, για το 10% των μετοχών της Gameday Group PLC, η οποία είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard.

Χαρακτηριστικά, ο Ρόκα δήλωσε: “Η FIFA μπορεί να επέμβει αυτεπαγγέλτως ή ακόμη και αν οποιοσδήποτε καταγγέλλει την υπόθεση. Στη συνέχεια, η Επιτροπή Δεοντολογίας πρέπει να τη διερευνήσει και να αποφασίσει. Εάν σε περίπτωση που προφανώς έχει διαπραχθεί παραβίαση του κώδικα και δεν είναι δυνατόν να αποφασιστεί η αξία του θέματος αρκετά γρήγορα, μπορεί να επιβληθεί προσωρινή ποινή 90 ημερών”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Σε κάθε περίπτωση, και εάν η διαδικασία ξεκινήσει πριν από τον Ιούνιο, ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να χάσει το Euro. Εάν αποδειχθεί αργότερα η κατηγορία, η μέγιστη κύρωση είναι τρία χρόνια. Η FIFA έχει μηδενική ανοχή σε θέματα τζόγου. Μπορεί να προκύψει ότι ο Ίμπρα επωφελήθηκε από τα στοιχήματα που προέρχονταν από αγώνες στους οποίους συμμετείχε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.