Euro: Επιστολή στην ιταλική κυβέρνηση από την ομοσπονδία

Ο Πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, ζητώντας του να «κάνει ότι είναι δυνατόν» για να διατηρήσει το Euro 2020 στη Ρώμη.

Η Ιταλία έχει προθεσμία μέχρι τις 19 Απριλίου να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες για τα σχέδιά της και η UEFA ανακοίνωσε ότι «η απόφαση θα ληφθεί εκείνη την ημερομηνία σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων στην ιταλική πρωτεύουσα.

Οκτώ χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει για την χωρητικότητα μεταξύ 25% και 100% για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ο Πρόεδρος της FIGC έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA αναφέρει ότι η ιταλική ομοσπονδία ζήτησε «να κάνει ό, τι είναι δυνατόν, ώστε η UEFA να μπορεί να επιβεβαιώσει την ανάθεση της εναρκτήριας εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και των επόμενων αγώνων που έχουν προγραμματιστεί« στην Ιταλία.

Ο Γκραβίνα είναι αισιόδοξος και γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για την Ιταλία να επιβεβαιώσει η UEFA την πρεμιέρα αλλά και τους άλλους τρεις αγώνες που έχουν προγραμματιστεί στη Ρώμη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.