Σόου Μπενζεμά

H Ρεάλ ξεπέρασε το σοκ του ντέρμπι και με χατ τρικ του Μπενζεμά και ένα ακόμα γκολ από τον Ρονάλντο συνέτριψε την Οσέρ.

Το κλίμα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” ήταν βαρύ από την αρχή. Αλλωστε ένα τέτοιο… κάζο και μάλιστα από την “αιώνια” αντίπαλο δύσκολα ξεπερνιέται. Ομως το ξεκίνημα της “βασίλισσας” ήταν δυναμικό και ο Μπενζεμά με ένα πολύ όμορφο τέρμα έδιωξε τα πρώτα σύννεφα από τη Μαδρίτη, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σέντρα ακριβείας του Ρονάλντο μόλις στο 12 λεπτό.

Εώς τότε η Οσέρ είχε προλάβει να απειλήσει μια φορά και να ζητήσει και ένα πέναλτι που μάλλον θα έπρεπε να της είχε δοθεί. Οι “μερένχες ” συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ανάπαυλα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου και συγκεκριμένα στο 49ο ο Ρονάλντο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε δύο τα τέρματα της “βασίλισσας” και το κλίμα στο “Μπερναμπέου” έγινε πολύ καλύτερο.

Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο κατέβασαν στροφές στη συνέχεια χωρίς αυτό να εμποδίσει τον κορυφαίο των γηπεδούχων, Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι στο 73′. Ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε την… νεολαία στο ματς για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ο Μπενζεμά, τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′, πήρε ξανά το… όπλο του και με ένα υπέροχο γκολ ολοκλήρωσε τον προσωπικό του οίστρο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 μέσα σε αποθέωση.

Η Ρεάλ έφτασε με… περίπατο στην 5η της νίκη στη φάση των ομίλων και έχοντας μόνο μια ισοπαλία κατέκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση. Αντίθετα, η Οσέρ έμεινε στον… πάτο της βαθμολογίας και θα περιοριστεί στις εγχώριες διοργανώσεις στο υπόλοιπο της σεζόν.

Διαιτητής: Σερζ Γκουμιενί (Βέλγιο)
Κίτρινες: Μ.Ντιαρά, Λεόν – Μινιό

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντούντεκ (45΄ Αντάν), Αρμπελόα, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Μαρσέλο (76΄ Γκαράι), Γκρανέρο, Λασανά Ντιαρά, Μαχαμαντού Ντιαρά, Λεόν, Μπενζεμά, Ρονάλντο (72΄ Σαράμπια)
ΟΣΕΡ (Ζαν Φερναντές): Σορέν, Ντούντκα, Κουλιμπαλί, Μινιό, Γκρίχτινγκ, Πεντρετί (62΄ Σαμαριτάνο), Σαφνί, Ολιετς, Αλαν Τραορέ, Μπίρσα (90΄ Λανζέλ), Κοντού (72΄ Κερσιά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.