Ταπείνωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης

Αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη (3-0) είπε η Βέρντερ, η οποία έστειλε την Ιντερ στη δεύτερη θέση.

Η Ιντερ ήταν η ομάδα που “καιγόταν” για τους βαθμούς και η Βέρντερ Βρέμης η αδιάφορη που έπαιζε μόνο για την αξιοπρέπεια της. Ωστόσο η αξιοπρέπεια νίκησε το κίνητρο και πλέον για την κάτοχο του τροπαίου έγινε πιο δύσκολο το έργο της για την υπεράσπιση του τίτλου της. Και αυτό γιατί οι Ιταλοί θα κληθούν να παίξουν στην επόμενη φάση με ομάδες αρκετά δυνατές, οι οποίες τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο τους.

Η Βέρντερ Βρέμης μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στο 39′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φρινγκς, ο Πρόντι σηκώθηκε πιο ψηλά στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Γερμανοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και “κλείδωσαν” το πρώτο τους τρίποντο στη φετινή διοργάνωση στο 49′ με τον Αρναούτοβιτς. Ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Ούγκο Αλμέιδα και με γυριστό σουτ έγραψε το 2-0. Στο 88′ ο Πιζάρο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ανάγκασε τους Ιταλούς σε ταπεινωτική ήττα.

Ετσι η Ιντερ τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου, ενώ η Βέρντερ Βρέμης αποχαιρέτησε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ούσα τελευταία.   

Γήπεδο: “Βεσερστάντιον”
Διαιτητής: Κουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Βίζε, Πασάνεν (83′ Σιλβέστρ), Φριτζ, Μερτεζάκερ, Πρεντλ, Σμιντ, Φρίνγκς (78′ Μπαργφρέντε), Μαρίν, Χάντ, Αλμέιδα (75′ Πιζάρο), Αρναούτοβιτς.
Ιντερ (Ράφα Μπενίτεθ): Ορλαντόνι, Ζανέτι (54′ Ναταλίνο), Κόρδοβα, Καμπιάσο, Μπιράγκι, Μότα (76′ Μαριγκά), Νουάνκο, Πάντεφ, Σαντόν (50′ Μπιαμπιάνι), Μουντάρι, Ετό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.