Για το γόητρο και την ιστορία του

Αποστολή στην Κοπεγχάγη: Νίκος Τζουάννης
Φερέιρα: "Νίκη για το γόητρο"
Σολμπάκεν: "Επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός"

Μπροστά στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση της ιστορίας της βρίσκεται η Κοπεγχάγη. Οι Δανοί απέχουν ενενήντα λεπτά μακριά από μια σπουδαία πρόκριση στη φάση των 32 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ήδη κάνουν…πλάνα για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο γνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στους Πρωταθλητές Ελλάδας…

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά πρόωρα την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και οι Πράσινοι θέλουν να πουν αντίο στο λαμπερό Τσάμπιονς Λιγκ με το κεφάλι ψηλά.

Περίπου χίλιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στις εξέδρες του εντυπωσιακού Πάρκεν και περιμένουν να δουν… θέληση από τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Το ποθητό εισιτήριο της πρόκρισης έχει χαθεί εδώ και καιρό, όμως κίνητρο πάντα υπάρχει… Τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα-και- στην Κοπεγχάγη, οι Πράσινοι θέλουν να αποδείξουν ότι άξιζαν κάτι παραπάνω στη διοργάνωση, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει στην Κοπεγχάγη με μεγάλο στόχο να υπερασπιστεί τη σπουδαία ευρωπαϊκή του ιστορία.

Πίεση πάντα υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, όμως το βαρύ πέπλο άγχους θα είναι στην άλλη πλευρά, αφού σε ένα παιχνίδι κρίνεται το ευρωπαϊκό μέλλον της εξαιρετικής ομάδας του Σολμπάκεν.

Οι Πράσινοι θα παραταχθούν με μικρές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θα κάνουν το παιχνίδι τους και θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη…πρόκριση.

Οι Δανοί ζουν και …αναπνέουν γι’αυτό το παιχνίδι, η αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με τον Παναθηναϊκό είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης, εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και το πανέμορφο και υπερσύγχρονο Πάρκεν θα γεμίσει…ασφυκτικά, με τους οπαδούς των “λιονταριών”, να ετοιμάζουν τη δική τους φιέστα… 

Οι Πράσινοι φιλοδοξούν να “χαλάσουν” τη γιορτή των Δανών… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.