Μουρίνιο: «Η ποινή της UEFA είναι μετάλλιο για μένα»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θεωρεί ότι η ποινή των δύο αγωνιστικών την οποία του επέβαλε η UEFA αποτελεί τιμή για τον ίδιο και όχι τιμωρία.

Μάλιστα άφησε να φανεί ότι έχει γίνει «στόχος ειδικού χειρισμού» εκ μέρους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τιμωρήθηκε την Τρίτη από την UEFA μετά τις εναντίον του κατηγορίες ότι προέτρεψε δύο από τους παίκτες του στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ να δεχθούν εσκεμμένα κόκκινη κάρτα. Συγκεκριμένα ο λόγος για τους Τσάμπι Αλόνσο και Σέρχιο Ράμος οι οποίοι προς το τέλος του αγώνα προκάλεσαν το διαιτητή κάνοντας καθυστερήσεις να τους δείξει 2η κίτρινη κάρτα, ώστε να εκτίσουν την ποινή τους στο επόμενο ματς της διοργάνωσης.

«Δεν πρόκειται να αλλάξω. Η γιαγιά μου πέθανε εδώ και πολύ καιρό, αλλά θυμάμαι τι μου έλεγε όταν ήμουν παιδί: Αν σε ζηλοφθονούν, θα πρέπει να είσαι ευτυχισμένος. Και αυτό συνέβη σε μένα», τόνισε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε με νόημα: «Είμαι ευχαριστημένος που υπάρχει ένας κανονισμός για το Μουρίνιο και ένας για τους άλλους προπονητές. Είναι μια ιστορική τιμωρία για μένα. Κατά τη συμβουλή της γιαγιάς μου, η ποινή είναι ένα μετάλλιο για μένα και όχι μια τιμωρία. Δεν μπορώ να περάσω στους αγώνες το όριο της περιοχής για τους προπονητές, άλλοι όμως μπορούν. Δεν μπορώ να πιάσω μια μπάλα που θέλει ο αντίπαλος, άλλοι μπορούν. Δεν μπορώ να μιλήσω με τον 4ο διαιτητή, άλλοι μπορούν. Αυτά είναι μετάλλια για μένα, δεν με ανησυχούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.