Ζιλμπέρτο: Θα παλέψουμε με τη Μπαρτσελόνα

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μέσος του “τριφυλλιού” μίλησε σε καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό ( Radio Catalunya) και τόνισε πως οι “πράσινοι” είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Ισπανίας. Ο έμπειρος μέσος παραδέχτηκε πως η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
 
Αρχικά, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε: «Ο αποψινός αγώνας είναι τρομερά δύσκολος. Θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Τίποτε λιγότερο δεν αρκεί για να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα. Αποφεύγουμε να σκεπτόμαστε την πρόσφατη συντριβή της Αλμερία. Το επιβλητικό σκορ (0-8) επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση των αντιπάλων στην παρούσα φάση. Αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας. Μπροστά στο κοινό μας. Αυτό σκεπτόμαστε μόνο. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για μας. Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
 
Σχετικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τόνισε: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Νίκος Νιόπλιας απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που οφείλουμε να σεβαστούμε. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο νέος μας προπονητής. Δεν πρόλαβε να αλλάξει κάτι. Ήρθε στην Ελλάδα την Παρασκευή. Έχει διεθνή καριέρα και πολλές περγαμηνές. Θεωρώ πως θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να καταφέρει να βελτιώσει την αγωνιστική μας εικόνα».
 
Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι: «Η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί για την νίκη. Θέλει την πρόκριση και θα επιδιώξει να την αποσπάσει στο μεταξύ μας παιχνίδι. Φυσικά με ανησυχεί ο Μέσι. Είναι ταχύτατος. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου».
 
Τέλος, ο παίκτης του “τριφυλλιού” δήλωσε: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Θυμάμαι πως όταν αγωνιζόμουν ακόμη στην Άρσεναλ είχε ενδιαφερθεί να με αποκτήσει. Παρ όλα αυτά, τίποτε δεν προχώρησε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.