Η… Σίτι πήγε να περάσει την Κλουζ (video)

Με το μυαλό στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και με ενδεκάδα που δεν θα... ξαναπαίξει μαζί, η Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε την Κλουζ και έδωσε αφορμή για σχόλια, καθώς έχασε μέσα στο Ολντ Τράφορντ με 1-0, σε μια ιστορική βραδιά για τους Ρουμάνους.

Με το μυαλό στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και με ενδεκάδα που δεν θα… ξαναπαίξει μαζί, η Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε την Κλουζ και έδωσε αφορμή για σχόλια, καθώς έχασε μέσα στο Ολντ Τράφορντ με 1-0, σε μια ιστορική βραδιά για τους Ρουμάνους.

Ολοι γνώριζαν πως για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση η ομάδα του Παντελή Καπετάνου, θα έπρεπε να κερδίσει στην Αγγλία την Μάντσεστερ. Ολοι επίσης γνώριζαν πως ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον με την ομάδα του να έχει καθαρίσει την μπουγάδα, θα έβαζε μικρούς και άπειρους να παίξουν γύρω από τον Γκιγκς και τον Ρούνεϊ. Και όλοι περίμεναν την κατάληξη του αγώνα.

Τελικά η ιστορική νίκη για την Κλουζ ήρθε με γκολ του Αλμπέρτο στο 57′. Για την ακρίβεια με… κεραυνό του Αλμπέρτο στο 57′ που άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα της αγγλικής ομάδας. Ομως τελικά και όπως αποδείχτηκε, το γκολ αυτό δεν έφτασε στην Κλουζ, η οποία πάντως θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στην ισοβαθμία έμεινε τρίτη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Αλεξ Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Τζόουνς, Γούτον, Σμόλινγκ, Μπάτνερ, Πάουελ (73΄ Μακέντα), Κλέβερλι (45΄ Σκόουλς), Γκιγκς (86΄ Φλέτσερ), Γουέλμπεκ, Ρούνι, Ερνάντες

ΚΛΟΥΖ (Ιοάν Αντόνε): Φελγκέιρας, Πίντο, Καντού, Πίκολο, Ράντα, Μουρεσάν, Λουίς Αλμπέρτο, Πέντρο (71΄ Αγκιρεγκαράι), Καμόρα, Σουγκού (+90΄ Καπετάνος), Μπάστος (78΄ Μαφτέι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.