Μοιρασιά στο Μάντσεστερ (Video)

Στην ισοπαλία με σκορ 2-2 έμειναν Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δύο γκολ του Ντε Γιόνγκ (10', 17'), για να ισοφαρίσουν οι Άγγλοι με τους Τουρέ (22') και Αγκουέρο (74').

Στην ισοπαλία με σκορ 2-2 έμειναν Μάντσεστερ Σίτι και Άγιαξ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δύο γκολ του Ντε Γιόνγκ (10′, 17′), για να ισοφαρίσουν οι Άγγλοι με τους Τουρέ (22′) και Αγκουέρο (74′).

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλλει τον ρυθμό της. Από την άλλη πλευρά, ο Άγιαξ ήταν πολύ καλά διαβασμένος και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 10′ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Ντε Γιόνγκ. Οι παίκτες του «Αίαντα» εκτέλεσαν κόρνερ, η άμυνα των φιλοξενούμενων αδράνησε, πράγμα το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ολλανδός μέσος και με προβολή νίκησε τον Χαρτ. Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Σίτι, στην επόμενη φάση τους οι παίκτες Φρανκ Ντε Μπουρ  διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Ντε Γιονγκ. Η άμυνα των «πολιτών» αδράνησε και πάλι, ο Ολλανδός το εκμεταλλεύτηκε και στο 18′ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η αντίδραση της Σίτι ήταν άμεση, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γιάγια Τουρέ με εξαιρετικό σουτ μείωσε για την ομάδα του σε 1-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαντσίνι πέρασε στο παιχνίδι τον Μπαλοτέλι, θέλοντας να κάνει όσο το δυνατόν πιο επιθετική την ομάδα του. Μάλιστα οι «πολίτες» στο 74′ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Αγουέρο, ο οποίος πλάσαρε τον Φέρμερ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι(Μαντσίνι): Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Νάστασιτς, Νασρί, Χάβι Γκαρθία(46′ Μπαλοτέλι), Μπάρι, Τουρέ, Αγουέρο, Τέβες(66′ Τζέκο)

Άγιαξ(Ντε Μπουρ): Φέρμεερ, Άλντερβάιρελντ, Μοισάντερ, Μπλιντ, Φαν Ρίιν, Πόουλσεν, Έρικσεν, Ντε Γιόνγκ, Σένε(78′ Ενό), Μποέριγκτερ, Μπάμπελ

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 8 (6-4)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 7 (10-6)
3. Άγιαξ 4 (6-8)
4. Μαν. Σίτι 2 (6-9)

Επόμενη αγωνιστική (21/11)

Άγιαξ-Ντόρτμουντ
Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.