Έχει πάρει μπροστά (video)

Η Ρεάλ συνέτριψε 4-1 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο και επιβεβαίωσε την αγωνιστική της φόρμα λίγες μέρες πριν το clasico με την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ συνέτριψε 4-1 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο και επιβεβαίωσε την αγωνιστική της φόρμα λίγες μέρες πριν το clasico με την Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος άσος πέτυχε χατ τρικ και έφτασε τα 4 γκολ συνολικά σε δύο αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα του να προπορεύεται με το «2 στα 2» στη βαθμολογία του 4ου ομίλου.

Η «βασίλισσα» αγωνίστηκε με τις επετειακές εμφανίσεις και πήρε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά. Για να σκοράρει, όμως, χρειάστηκε να περιμένει το τέλος του ημιχρόνου. Στο 42 και μετά από σέντρα του Μπενζεμά ο Ρονάλντο από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Ισπανούς, που διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 48′ με ένα φοβερό ψαλιδάκι του Μπενζεμά από ασίστ του Κακά.

Το παιχνίδι φάνηκε να τελειώνει πρόωρα, αλλά ο Άγιαξ μείωσε στο 56′ με κεφαλιά του Μοϊσάντερ και πήρε και πάλι δικαίωμα στην ελπίδα. Αυτό δεν κράτησε και για πολύ. Στο 79′ ο Ρονάλντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με σουτ έξω απ’ την περιοχή και στο 81′ νίκησε τον Φερμέερ σε τετ α τετ για να «γράψει» το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΓΙΑΞ: Φερμέερ, Μοϊσάντερ, Μπλιντ, Άλντερβαϊρελντ, Φαν Ριν, Πόουλσεν (69′ Σπόρκσλεντε), Ντε Γιονγκ, Σάνα (66′ Χόεσεν), Έρικσεν, Μπάμπελ (81′ Λουκόκι), Μπέριγκτερ

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Μαρτσέλο, Κακά (75′ Οζίλ), Αλόνσο, Εσιέν (78′ Κεντίρα), Καγεχόν (61′ Ντι Μαρία), Ρονάλντο, Μπενζεμά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.