Διπλό της Μπράγκα στην Πόλη (Video)

Η Μπράγκα παίζοντας μυαλωμένα ρέφαρε την εντός έδρας ήττα από την Κλουζ με σπουδαίο διπλό στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατάσαράι με 2-0.

Η Μπράγκα παίζοντας μυαλωμένα ρέφαρε την εντός έδρας ήττα από την Κλουζ με σπουδαίο διπλό στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατάσαράι με 2-0. Οι Τούρκοι είχαν δοκάρι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν την καλή εμφάνιση που είχαν κάνει στο «Ολντ Τράφορντ».
 
Οι Πορτογάλοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον εκνευρισμό, τη βιασύνη στις επιλογές και την κακή τακτική της Γαλατά που δεν έβρισκε λύσεις γιανα απειλήσει παρά το γεγονός ότι είχε συνέχεια την μπάλα στα πόδια της (61% κατοχή).
 
Η Γαλατά ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και στο πρώτο εικοσάλεπτο έδωσε την εικόνα ότι θα είναι αυτή που θα καταφέρει να σκοράρει πρώτη. Συνέβη ακριβώς το αντίθετο στο 27′ με σκόρερ τον Ρούμπεν Μικαέλ.
 
Από εκεί και πέρα, άρχισαν τα άστοχα σουτ και οι επιπόλαιες ενέργειες. Ο Μπέτο χρειάστηκε να επέμβει στην ουσία σε τρεις περιπτώσεις από τις συνολικά δέκα απόπειρες της Γαλατά για να σκοράρει.
 
Ο Αλαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη χαριστική βολή στην ομάδα του Τερίμ, πλασάροντας εύστοχα σε μια ακόμα πετυχημένη (αν και οφσάιντ στην έναρξη) αντεπίθεση της Μπράγκα.
 
Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Εμπουέ, Καγιά, Νουνκέου, Σελτσούκ Ινάν, Φελίπε Μέλο (76′ Ελμάντερ), Αμραμπάτ (46′ Αϊντίν Γιλμάζ), Εμρέ Τσολάκ (78′ Κουρτούλους), Ριέρα, Ουμούτ Μπουλούτ, Μπουράκ Γιλμάζ.
 
Μπράγκα: Μπέτο, Σαλίνο, Ντουγκλάο, Βινίσιους, Ισμαϊλι (84′ Χέλντερ Μπαρμπόσα), Κουστόδιο, Ούγκο Βιάνα (78′ Τζαμάλ), Αμορίμ, Αλαν, Ρούμπεν Μικαέλ (92′ Κοέλιο), Εντερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.