Τα πλάνα του Ζαρντίμ για την Αρσεναλ (video)

ΛΟΝΔΙΝΟ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Υπό βροχή ολοκληρώθηκε την Τρίτη το βράδυ η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Έμιρειτς, για τον αγώνα με την Άρσεναλ, της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League.

ΛΟΝΔΙΝΟ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
 
Υπό βροχή ολοκληρώθηκε την Τρίτη το βράδυ η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Έμιρειτς, για τον αγώνα με την Άρσεναλ, της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» είχαν τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στις συνθήκες που θα επικρατούν την Τετάρτη το βράδυ στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας της Αγγλίας, την ώρα του αγώνα της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακού θα βρέχει διαρκώς.

Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σε σύστημα 4-2-3-1 τον Κάρολ κάτω απ’ την εστία, προκειμένου να «εκμεταλλευτεί» την εμπειρία του Βορειοϊρλανδού γκολκίπερ στα αγγλικά γήπεδα. Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει διευκρινίσει με δημόσια τοποθέτησή του πως θα παίζει ο Κάρολ στην Ελλάδα και ο Μέγερι στην Ευρώπη.

Από ‘κει και έπειτα, ο Ντιακιτέ θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, κάνοντας το ντεμπούτο του στους «Πειραιώτες». Αριστερά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Χολέμπας, ενώ οι Κοντρέρας και Μανωλάς θα είναι ξανά οι δύο στόπερ των νταμπλούχων. Τον ρόλο των δύο αμυντικών χαφ θ’ αναλάβουν οι Μανιάτης και Σιόβας ή Μοδέστο. Πιθανότατα ο Κορσικανός θα μείνει στον πάγκο. Θυμίζουμε πως μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Επιτελικός μέσος θα είναι ο Ιμπαγάσα, ενώ οι Φουστέρ και Αμπντούν θα κινούνται δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, στη μεσαία γραμμή. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Κώστας Μήτρογλου. Στη διάθεση του Ζαρντίμ βρίσκονται και οι Μέγερι, Γκρέκο, Μασάντο, Ντιόγκο, Πάντελιτς, Λυκογιάννης και Φετφατζίδης. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τοροσίδης, Φέισα, Παπάζογλου και ο ανέτοιμος Τζιμπούρ.

Απ’ την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ θα περιμένει έως και την τελευταία στιγμή τον Μίκελ Αρτέτα. Πάντως, έχει αρκετές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα. Σε σχήμα 4-2-3-1 θα αγωνιστούν οι Μαρόνε τερματοφύλακας, Τζέκινσον, Μερτεζάκερ, Βερμάλεν και Γκιμπς στην άμυνα, Αρτέτα και Ράμσεϊ σε ρόλο αμυντικών μέσων, οι Ζερβίνιο, Καθόρλα και Ποντόλσκι στη μεσαία γραμμή, ενώ στη επίθεση θα κινείται ο Ζιρού. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ζιρού.

Διαιτητής θα είναι ο Νορβηγός, Σβεν Οντβαρ Μόεν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.