Γκολ ο Καπετάνος, νίκη της Γιουνάιτεντ (Video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ κόντρα στην Κλουζ στη Ρουμανία, όπως αυτό δημιουργήθηκε με γκολ του Καπετάνου σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ κόντρα στην Κλουζ στη Ρουμανία, όπως αυτό δημιουργήθηκε με γκολ του Καπετάνου σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρόμπι φαν Πέρσι που πέτυχε και τα δυο τέρματα της παρέας του Αλεξ Φέργκιουσον, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να δίνει ισάριθμες ασίστ.
 
Ο Ολλανδός έκανε πολύ καλά τη δουλειά του, όπως την έκανε και ο Ντε Χέα, ο οποίος με εξαιρετική επέμβαση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.
 
Η ρουμάνικη ομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, έκανε μια ακόμα αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο αν ήταν λιγο πιο ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια.
 
Αλλωστε, είναι χαρακτηριστικό ότι οι προσπάθειες για γκολ ήταν επτά εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στην αναμέτρηση. Ο Μπάστος έκανε εξαιρετική ενέργεια, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Σούγκου, αυτός πάσαρε στον Παντελή Καπετάνο, ο οποίος με απευθείας φαλτσαριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
 
Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο φαν Πέρσι. Στο 29′ ο Ολλανδός διεύρυνε το ρεπερτόριό του σκοράροντας με τον ώμο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ πετυχαίνοντας το 1-1 και στο τέταρτο λεπτό του δευτέρου μέρους διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με εξαιρετικό πλασέ μετά και πάλι από ενέργεια του Ρούνεϊ.
 
Κλουζ: Φελγκέιρας, Σέπσι, Κάντου, Ράντα, Πίντο, Σούγκου (24′ Λουίς Αλμπέρτο), Αγκιρεγκαράι (80′ Νικοάρα), Μουρεσάν, Καμόρα, Ρ. Μπάστος, Καπετάνος (61′ Μπελάνοβιτς)          
Μάντσεστερ Γιουν.: Ντε Χέα, Ράφαελ, Έβανς (79′ Γουότον), Φέρντιναντ, Εβρά, Φλέτσερ, Άντερσον, Κλέβερλι, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Ερνάντες (83′ Γουέλμπεκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.