Ο Σαμαράς… έλυσε τα μάγια (video)

Με καρφωτή κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού στο 90' η Σέλτικ νίκησε 3-2 τη Σπάρτακ στη Μόσχα και πανηγύρισε εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια και 21 ματς.

Με καρφωτή κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού στο 90′ η Σέλτικ νίκησε 3-2 τη Σπάρτακ στη Μόσχα και πανηγύρισε εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια και 21 ματς. Οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και πίεσαν από τα πρώτα λεπτά, αλλά κόντρα στη ροή της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 12′ με τον Χούπερ.
 
Ο Εμενίκε ισοφάρισε στο 41′, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 48′ οδήγησε τους Μοσχοβίτες στην ανατροπή με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Η αποβολή του Ινσαουράλντε στο 63′, ωστόσο, αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του ματς. Ο Φόστερ ισοφάρισε στο 71′ για τη Σέλτικ δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι (κακώς η ΟΥΕΦΑ το χρεώνει ως αυτογκόλ του Κομπάροφ), ενώ στο 90′ ο Σαμαράς «σκότωσε» τους γηπεδούχους και χάρισε στους «καθολικούς» με μεγάλη νίκη.
 
Με μια ανεπανάληπτη ανατροπή η Σέλτικ πήγε στους 4 βαθμούς, ενώ η Σπάρτακ δεν έχει πόντο, μιας και έχει γνωρίσει δύο ήττες με το ίδιο σκορ. Είχε προηγηθεί το 3-2 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου.
 
ΣΠΑΡΤΑΚ: Πεσιάκοφ, Παρέχα, Ινσαουράλντε, Μακέεφ, Κάλστρομ, ΜακΓκίντι (76′ Τζιούμπα), Ντε Ζέου (65′ Μπριζγκάλοφ), Ντ. Κομπάροφ, Καριόκα, Άρι (87′ Κοζλόφ), Εμενίκε
 
ΣΕΛΤΙΚ:
Φόρστερ, Ιζαγκίρε, Μάλγκριου (80′ Λέντλεϊ), Γουίλσον, Λούστιγκ, Αμπρόουζ, Μπράουν, Κόμονς, Βανιάμα (70′ Φόρεστ), Σαμαράς, Χούπερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.