Διπλό της Πόρτο στο Ζάγκρεμπ (Video)

Οσους παίκτες και αν χάσει η Πόρτο, η βαριά φανέλα σε συνδυασμό με την εμπειρία της είναι ικανά για να της επιτρέψουν να περάσει χωρίς απώλειες βαθμών από το Ζάγκρεμπ κόντρα στη Ντινάμο (0-2).

Οσους παίκτες και αν χάσει η Πόρτο, η βαριά φανέλα σε συνδυασμό με την εμπειρία της είναι ικανά για να της επιτρέψουν να περάσει χωρίς απώλειες βαθμών από το Ζάγκρεμπ κόντρα στη Ντινάμο (0-2).
 
Στην αρχή του ματς, οι Κροάτες ήταν αυτοί που είχαν την μπάλα στα πόδια τους και έφταναν με αξιώσεις στην εστία του Ελτον. Το 0-1 το σημείωσε ο Λούτσο Γκονζάλες στο 41′. Ο Αλεξ Σάντρο βρήκε χώρο από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα στρώθηκε στον Λούτσο και αυτός χωρίς να χάσει χρόνο έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία σημειώθηκε στο 60′ με τον Μουτίνιο να εκτελεί φάουλ, αλλά να μην ανησυχεί τον Κέλαβα. Δυο λεπτά αργότερα, όμως, ήταν η σειρά του Ελτον να επέμβει σε προσπάθεια του Τόνελ. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 92′ με σκόρερ τον Ντεφούρ, ο οποίος σούταρε με τρόπο που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
 
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Κέλαβα, Βίντα, Τονέλ, Σίμουνιτς, Πίβαριτς, Αντέμι (58′ Μπεκίρι), Καλέγιο (80′ Κόβασιτς), Μπρόζοβιτς – Ρουκάβινα (67′ Καρασό), Σαμίρ – Τσοπ
 
ΠΟΡΤΟ: Ελτον, Μιγκέλ Λόπες, Μαϊκόν, Οταμέντι, Αλεξ Σάντρο, Λούτσο Γκονσάλες, Ντεφούρ, Μουτίνιο, Βαρέλα (72′ Ατσού), Τζάκσον Μαρτίνες (78′ Κλέμπερ), Χάμες Ροδρίγες (88′ Μανγκάλα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.