“Καθάρισε” από τα… αποδυτήρια

Η Μπάγερν Μονάχου δεν άφησε καθόλου την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να... ονειρευτεί και τη φιλοδώρησε με πέντε γκολ (5-0).

Η Μπάγερν Μονάχου δεν άφησε καθόλου την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να… ονειρευτεί και τη φιλοδώρησε με πέντε γκολ (5-0). Ο Λεβαντόφσκι έχει πάρει φόρα και δεν μπορεί να τον σταματήσει καμία άμυνα. Ο Πολωνός πέτυχε τρία γκολ και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην εύκολη νίκη των Γερμανών, οι οποίοι έχουν “καθίσει” στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς, τρεις περισσότερους από Ολυμπιακό και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οσο για το παιχνίδι, όλα είχαν ξεκαθαρίσει πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει τα τέσσερα από τα πέντε τους γκολ.

Σε ένα καταιγιστικό 25λεπτο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση και παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών του Γκουαρδιόλα. Ο Ντούγκλας Κόστα με σουτ στο 13′ άνοιξε το σκορ και μετά από αυτό το γκολ ξεκίνησε ο… βομβαρδισμός της εστίας του Εντουάρντο.  

Στο 21′ ο Τιάγκο βρήκε στην περιοχή τον Λεβαντόφσκι και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για πρώτη φορά. Στο 25′ ήταν η σειρά του Γκέτσε να χριστεί σκόρερ. Παίζοντας το ένα-δύο με τον Κόμαν βρέθηκε απέναντι από τον Εντουάρντο και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Πριν καθίσουν οι φίλαθλοι από τους πανηγυρισμούς, σηκώθηκαν ξανά, καθώς στο 28′ ο Λεβαντόφσκι πανηγύρισε το ένατο του γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια. Ο Πολωνός έγραψε το τελικό 5-0 στο 55′ μετά από πάσα και πάλι του Τιάγκο.

Οι Κροάτες με μόλις δύο τελικές προς την εστία δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την ήττα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.