Γκουαρντιόλα: “Θα δούμε…”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θόλωσε τα νερά σχετικά με το μέλλον του μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Τσέλσι στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θόλωσε τα νερά σχετικά με το μέλλον του μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Τσέλσι στα ημιτελικά του Champions League. «Η Μπαρτσελόνα θα είναι στο Champions League και του χρόνου. Όσο για μένα, θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Θα συναντηθώ με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε» είπε.

Ο Καταλανός τεχνικόςς έδωσε συγχαρητήρια στην Τσέλσι για την πρόκριση. «Έκανε εξαιρετική δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε διαδρόμους προς την εστία της. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάναμε κάποια μικρά λάθη που αποδείχτηκαν καθοριστικά, τόσο στον πρώτο αγώνα όσο και στον επαναληπτικό» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ήρεμος. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Τι άλλο να κάναμε σε αυτά τα 180 λεπτά; Κάποιες φορές δεν σε πηγαίνει το παιχνίδι. Φέτος δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, να προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο και να οργανωθούμε για την επόμενη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.