Υπάρχουν πιθανότητες για Αγουέρο

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σέρχιο Αγουέρο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ στο πλαίσιο της φάσης των «8» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σέρχιο Αγουέρο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της φάσης των «8» για το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και βρίσκεται εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου τρεις εβδομάδες. Ο Αργεντινός δεν έχει αντιμετωπίσει πλήρως τον τραυματισμό του και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να χάσει το παιχνίδι της Τετάρτης (4/4). 

Σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίπτωση του και δήλωσε ότι είναι καλύτερα ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμα, αν θα καταφέρει να αγωνιστεί.«Αισθάνεται καλύτερα όμως ακόμα δεν έχει προπονηθεί και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει… Ίσως καταφέρει να μας βοηθήσει, έστω ως αλλαγή. Υπάρχει και το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακολουθεί και η ρεβάνς με τη Λίβερπουλ. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύο παιχνίδια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός των «πολιτών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.