“Πηγαίνει Ρεάλ ο Φαν Ντε Μπέεκ”

Η ισπανική "Marca" υποστηρίζει ότι είναι θέμα ωρών η μεταγραφή του Ολλανδού μέσου του Άγιαξ στη "Βασίλισσα", που επικεντρώνει στην περίπτωσή του, αφήνοντας αυτή του Πογκμπά

Η ισπανική “Marca” παρουσιάζει σήμερα (4/8) με μεγάλη βεβαιότητα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φαν Ντε Μπέεκ από τον Άγιαξ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια ενδεχόμενη μετακίνηση, που παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ εν όψει των ερχόμενων αναμετρήσεών του με την ολλανδική ομάδα, στο πλαίσιο της Γ’ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

“28 ημέρες πριν το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η εικόνα φαίνεται ξεκάθαρη για το κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι στον Φαν ντε Μπέεκ, όχι στον Πογκμπά. Ο Γάλλος… «κλαίει» και πιο πολύ από όλους ο Ζινεντίν Ζιντάν, που ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της υπογραφής του συμπατριώτη του. Παρότι στο ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να αλλάξουν σε 24ωρα, η πραγματικότητα είναι ότι αυτήν τη στιγμή, η υπογραφή του Φαν ντε Μπέεκ είναι θέμα ωρών και του Πογκμπά, δείχνει αδύνατο. Ειδικά τώρα που ο Σόλσκιερ είπε προς τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ: «Ο Πογκμπά θα συνεχίσει μαζί μας»”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.