Φετφατζίδης: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος”

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά το νικητήτιο γκολ που πέτυχε για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μαρσέιγ.

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά το νικητήτιο γκολ που πέτυχε για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μαρσέιγ. Ο νεαρός άσος μίλησε στην κάμερα της Nova και το Νίκο Γαβαλά.

«Μετά από αρκετή ώρα το συνειδητοποίησα τι έγινε και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό. Το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ. Είχα κατηγορηθεί γι’ αυτό, αλλά το πέτυχα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν μένω σε αυτό, βέβαια, υπάρχει και συνέχεια»

 «Είχαμε μεγάλη θέληση, περισσότερες κλασικές ευκαιρίες, δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς, αλλά τα καταφέραμε στα τελευταία λεπτά και. τέλος καλό, όλα καλά. Είμαστε από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που προσπαθεί να παίζει πάντα το παιχνίδι της. Μάθαμε μέσα από τα λάθη μας, δουλέψαμε στην προπόνηση και πήραμε τη νίκη σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι».

 «Έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απέναντι στην Άρσεναλ και είμαστε αισιόδοξοι γι’ αυτό το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.