Επιβεβαιώθηκε ο Λίνεκερ, ανατροπή της Λεβερκούζεν

Όταν ο Γκάρι Λίνεκερ έλεγε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί, κάτι ήξερε. Η Λεβερκούζεν αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε στα τελευταία λεπτά να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πανηγυρίσει τη νίκη (2-1) που την φέρνει στην πρώτη θέση.

Όταν ο Γκάρι Λίνεκερ έλεγε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί, κάτι ήξερε. Η Λεβερκούζεν αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε στα τελευταία λεπτά να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πανηγυρίσει τη νίκη (2-1) που την φέρνει στην πρώτη θέση.


Το σύνολο του Βίλας Μπόας ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν μπόρεσε να μετατρέψει την υπεροχή του σε γκολ. Αυτό έγινε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Ντρογκμπά να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά το γκολ οι Αγγλοι διατηρούσαν την κατοχή και άφηναν τους Γερμανούς να σπαταλούν την ενέργεια τους προσπαθώντας να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Τσεχ.


Το γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους έλυσε ένας παίκτης που ήρθε από τον πάγκο. Ο Ντέρντιγιοκ πάτησε το χορτάρι στο 71′ και δύο λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Και ενώ όλοι πίστευαν πως ο αγώνας θα ολοκληρωθεί ισόπαλος, ήρθε το τέρμα του Φρίντριχ στις καθυστερήσεις για να τους διαψεύσει και να αλλάξει τις ισορροπίες στον όμιλο.


Οι Γερμανοί “αναρριχήθηκαν” στην πρώτη θέση και πλέον με νίκη επί της τελευταίας Γκενκ, εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο. Αν ηττηθεί και το άλλο παιχνίδι τελειώσει ισόπαλο, τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία με τους Γερμανούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση και την πρωτιά. Το άλλο εισιτήριο θα… παιχτεί στη διαφορά τερμάτων.

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Λενό, Σααμπ (57’ Σαρλ), Φρίντριχ, Τοπράκ, Κάντλετς (71′ Ντερντιγιόκ), Κάστρο, Ρόλφες, Μπέντερ, Μπάλακ, Κίσλινγκ (82′ Ζίπκα), Σαμ


Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ (68’ Άλεξ), Μποσίνγκουα, Τέρι, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μεϊρέλες (80′ Μίκελ), Μάτα (65’ Μαλουντά), Ντρογκμπά, Στάριτζ


Η βαθμολογία στον όμιλο
Λεβερκούζεν      9
Βαλένθια            8 
Τσέλσι             8 
Γκενκ               2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.