«Χ» και πρόκριση για Ιντερ

Με την ισοπαλία που πήρε στην Τουρκία με 1-1, η Ιντερ όχι μόνο εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ταυτόχρονα και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Με την ισοπαλία που πήρε στην Τουρκία με 1-1, η Ιντερ όχι μόνο εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ταυτόχρονα και την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο βαθμός που πήρε μόνο εύκολος δεν ήταν, αφού η Τράμπζονσπορ ήταν ιδιαίτερα απειλητική και δικαιούταν ένα ακόμα γκολ. H τελευταία, πάντως, εξακολουθεί να έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά έτσι που έχει γίνει ο όμιλος κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης…
 
Στην αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έδειξαν ικανοί να απειλήσουν την εστία των Ιταλών. Μάλιστα, στο 10ο είχαν καταφέρει ήδη να επιχειρήσουν τέσσερα σουτ.
 
Στο 15ο ο Μπουράκ Γιλμάζ νικήθηκε από τον Σέζαρ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι κυλούν προς το μέρος των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ τρία λεπτά αργότερα.
 
Ο Αλβαρεζ έπαιξε εξαιρετικά το ένα-δυο με το συμπατριώτη του, Ντιέγκο Μιλίτο, και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 21ο η Τράμπζονσπορ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η προσπάθεια του Μπουράκ Γιλμάζ δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
 
Η. τάξη αποκαταστάθηκε στο 23ο. Ο Κόλμαν πάσαρε στον Αλντιντοπ, ο τελευταίος σούταρε με δύναμη, η μπάλα ακούμπησε στον Σάμουελ και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 35ο ο Σέζαρ είπε και πάλι όχι, αυτή τη φορά σε ενέργεια του Αλανζίνιο.
 
Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 1-1 με τους Τούρκους να δείχνουν σπουδαία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, φθάνοντας ήδη τις 11 τελικές προσπάθειες. Στις αρχές της επανάληψης επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με την Τράμπζονσπορ να έχει την κατοχή της μπάλας και να απειλεί.
 
Ο Μπουράκ Γιλμάζ ανάγκαζε δυο φορές τον Σέζαρ σε επεμβάσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Ζάρατε προσπαθούσε και αυτός από την πλευρά του να πιέσει την εστία των γηπεδούχων.
 
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, η Ιντερ οπισθοχώρησε με σκοπό να κρατήσει την ισοπαλία και τελικά τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες του Αλανζίνιο και των συμπαικτών του.
 
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ:
Ζενγκίν, Τσέλουτσκα, Κάτσαρ, Γκλοβάτσκι, Τσεχ, Κόλμαν, Ζοκορά, Μπαλτσί (64ο Μιερζεγέφσκι), Αλανζίνιο (85ο Πάουλο Ενρίκε), Χαλίλ Αλτιντόπ, Μπουράκ Γιλμάζ
 
ΙΝΤΕΡ:
Ζούλιο Σέζαρ, Ναγκατόμο, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου, Ζανέτι, Καμπιάσο, Αλβάρες (89ο Φαραόνι), Στάνκοβιτς, Ζάρατε (69ο Κουτίνιο), Μιλίτο (86ο Πατσίνι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.