Η Μπενφίκα έχει τον πρώτο λόγο

Σε ένα ματς ανατροπών, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και μοιράζονται την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου, με τη Βασιλεία να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Σε ένα ματς ανατροπών, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και μοιράζονται την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου, με τη Βασιλεία να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Η Μπενφίκα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο Ολντ Τράφορντ, καθώς ο Τζόουνς μόλις στο 3′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ανεβάζοντας τον πήχη της δυσκολίας ακόμα περισσότερο για τη Γιουνάιτεντ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Μπερμπάτοφ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος το δώρο του βοηθού που δεν σήκωσε το σημαιάκι του για να τον καταλογίσει σε θέση οφσάιντ. Στο επόμενο λεπτό η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει την ανατροπή, αλλά ο Αρτούρ είπε όχι στον Γιανγκ, ενώ στην αντεπίθεση η Μπενφίκα θα μπορούσε να είχε φτάσει αυτή στην επίτευξη και δεύτερου γκολ.

Το σύνολο του Φέργκιουσον συνέχισε να πιέζει και στο 59′ ο Φλέτσερ δεν δυσκολεύτηκε από κοντινή απόσταση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει στους “κόκκινους διαβόλους” το προβάδισμα. Η χαρά γηπεδούχων κράτησε μόλις δύο λεπτά. Ο Ντεχέα έδιωξε πάνω στον Μπρούνο Σέζαρ, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και γύρισε από τα αριστερά. Ο Φέρντιναντ δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Αϊμάρ από κοντά έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 79′ Ο Μπερμπάτοφ ξεχασμένος από την άμυνα της Μπενφίκα και μόνος απέναντι από τον Αρτούρ επιχείρησε το σουτ και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 89′ ο Ροντρίγκο “σημάδεψε” την εξωτερική μεριά των διχτύων. Ετσι το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να κατακτήσουν από ένα βαθμό, όσο είναι και η διαφορά που τους χωρίζει από τη Βασιλεία που ακολουθεί με 8 πόντους.

Την τελευταία αγωνιστική η Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην Ελβετία με τη Βασίλεια και θέλει να μην χάσει για να προκριθεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος του άλλου αγώνα. Η Μπενφίκα στο κλείσιμο της αυλαίας της φάσης των ομίλων υποδέχεται την Ουτελούλ, η οποία δεν έχει κατακτήσει κάποιο πόντο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Φάμπιο (82′ Σμόλινγκ), Κάρικ, Νάνι, Γιανγκ, Φλέτσερ, Βαλένσια (80΄ Ερνάντες), Μπερμπάτοφ
Μπενφίκα: Αρτούρ, Έμερσον, Λουιζάο (58΄ Μιγκέλ Βιτόρ), Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Χάβι Γκαρσία, Μπρούνο Σέζαρ, Αϊμάρ (83′ Ρουμπεν Αμορίμ), Γκαϊτάν (67΄ Μάτιτς), Βίτσελ, Ροντρίγκο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.