Γκουαρδιόλα: “Κάνω rotation γιατί FIFA – UEFA σκοτώνουν τους ποδοσφαιριστές”

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα ισχυρίστηκε ότι η UEFA και η FIFA σκοτώνουν τους ποδοσφαιριστές πνευματικά και σωματικά με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα ισχυρίστηκε ότι η UEFA και η FIFA σκοτώνουν τους ποδοσφαιριστές πνευματικά και σωματικά με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Σύμφωνα με τον προπονητή των “πολιτών” το rotation που κάνει σε κάθε παιχνίδι είναι ένας παράγοντας που προκύπτει από τα μαζεμένα ματς των ομάδων. Η Σίτι έχει υποχρεώσει στο αγγλικό πρωτάθλημα και απέχει μόλις 8 βαθμούς από την μαθηματική καταχώρηση.

Όμως οι υποχρεώσεις της αγγλικής ομάδες συνεχίζονται και στο Champions League, καθώς αντιμετωπίζουν στους “8” της διοργάνωσης την Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

«UEFA και FIFA σκότωσαν τους παίκτες. Πάει πολύ. Δεν είχαν ούτε ένα κενό μεσοβδόμαδα απ’ όταν άρχισε η σεζόν, ούτε ένα. Είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο, όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά, να είναι έτοιμος κάθε μέρα.

Ο λόγος που κάνω rotation σε κάθε αγώνα με έξι ή επτά παίκτες είναι επειδή όλοι παραμένουν σε καλή φυσική κατάσταση και έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, δεν πρόκειται να αφήσω τους ίδιους να παίζουν μέχρι να μην μπορούν άλλο. Κάποιοι θέλουν να παίζουν κάθε μέρα, αλλά είναι αδύνατον να παίζεις σε όλες τις διοργανώσεις», δήλωσε ο Πεπ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στην Λέστερ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.