Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 : “Καθαρή” νίκη, δίκαιη πρόκριση (HL)

Με γκολ του Ζίγιες στο 34’ και του Έμερσον στο 94’ η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Λονδίνου κατάφερε να αξιοποιήσει τα αβαντάζ όπως είχαν προκύψει από την νίκη του πρώτου αγώνα (0-1) επί της Ατλέτικο και παίζοντας καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης πήρε μια «καθαρή» και δίκαιη νίκη.
Μια φάση που σίγουρα θα συζητηθεί ήταν ότι μπορεί να θυμάται η Ισπανική ομάδα στο περιθώριο της… νερόβραστης εμφάνισής της!
Στο 27’ οι «ροχιμπλάνκος» ζήτησαν πέναλτι όταν ο Καράσκο έφυγε στην «πλάτη» της άμυνας των γηπεδούχων και καθώς έμπαινε στην μεγάλη περιοχή, ο Αθπλικουέτα προσπάθησε να τον μαρκάρει και ο παίκτης της Ισπανικής ομάδας βρέθηκε στο έδαφος.

Ο Ιταλός διαιτητής Ορσάτο έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και δεν άλλαξε η απόφασή του μετά και την επικοινωνία του με το VAR.  
Λίγο μετά ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης Μαροκινός Ζίγιες άνοιξε το σκορ! Αυτή η στιγμή, στο 34’ διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό την μετέπειτα εικόνα της αναμέτρησης όπου η Τσέλσι έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα διατήρησε τον έλεγχο, δίχως όμως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που μπόρεσε να κάνει.
Αντίθετα η κατώτερη των όποιων προσδοκιών Ατλέτικο κινήθηκε σε ρηχά νερά, κάνοντας την πρώτη τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία στο 81ο λεπτό από ένα σουτ του Ζοάο Φέλιξ.

Αμέσως μετά ο διαιτητής του αγώνα επί της ουσίας αποτέλειωσε τις όποιες σκέψεις για ανατροπή των δεδομένων όταν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Μαυροβούνιο Σάβιτς για χτύπημα εκτός φάσης επί του Ρούντιγκερ.

Ως το φινάλε του αγώνα η Τσέλσι έχανε με κάθε τρόπο τις ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ ώσπου να φτάσει η μπάλα, στην τελευταία φάση του αγώνα στον Ιταλο-Βραζιλιάνο Έμερσον ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ!   
 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.