Ζοσέ Σα: “Σοφή επιλογή που άφησα την Πόρτο για τον Ολυμπιακό”

Ο Ζοσέ Σα μίλησε για το παρελθόν του στην Πόρτο και το παρόν του στον Ολυμπιακό, λίγο πριν τη μονομαχία των δύο συλλόγων!

Ο Ζοσέ Σα αποτελεί εγγύηση κάτω από τα “ερυθρόλευκα” γκολποστ τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ο Ολυμπιακός βρήκε στα… γάντια του Πορτογάλου έναν μοντέρνο και εξελίξιμο τερματοφύλακα, ο οποίος δικαιολογημένα έχει μαγνητίσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η αλήθεια είναι πως ο Ζοσέ Σα αν δεν είχε τραυματιστεί φέτος το καλοκαίρι, θα έφερνε συμφέρουσα πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος Πορτογάλος του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει απόψε την πρώην ομάδα του την Πόρτο, για δεύτερη φορά μετά το ματς του “Ντραγκάο”, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του UEFA Champions League (22.00, MC Novasports.gr). Η Πόρτο είναι ο σύλλογος που τον πίστεψε και που του έδωσε πρώτος τη μεγάλη ευκαιρία ν’ αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.Παράλληλα είχε το “παράσημο” να συναγωνίζεται για τη θέση του βασικού με τον τεράστιο Ίκερ Κασίγιας!

Ο Σα μίλησε στην “O’ Jogo” για το παρελθόν του στην Πόρτο, αλλά και για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό αναφέροντας: “Η πίεση στον Ολυμπιακό είναι η ίδια με αυτή που βίωνα στην Πόρτο, με τη διαφορά πως εδώ βελτίωσα την αυτοπεποίθηση μου. Άφησα την Πόρτο με απογοήτευση, αλλά την έχω πάντα στην καρδιά μου. Είχα την ευκαιρία μου. Στον Ολυμπιακό είμαι βασικός και βελτιώνομαι συνεχώς, οπότε ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.