Ολυμπιακός: Με συνταγή Μαρσέιγ για το Europa League!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει πολλά ερωτηματικά εν όψει του "τελικού" με την Πόρτο. Ποιο είναι το πιθανό σχήμα.

Η “ώρα της κρίσης” έφτασε για τον Ολυμπιακό, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” βαδίζουν στο πρώτο ευρωπαϊκό σταυροδρόμι της σεζόν. Αν θέλουν να συναντήσουν και δεύτερο, θα πρέπει να επικρατήσουν το βράδυ της Τετάρτης (09/12, 22.00, MC Novasports.gr) της αδιάφορης Πόρτο για να είναι εκείνοι οι οποίοι θα συνεχίσουν στη φάση των 32 του Europa League, αντί της γαλλικής Μαρσέιγ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στον περιορισμό των ατομικών λαθών και στην αποτελεσματικότητα που πρέπει να επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές του στο συγκεκριμένο ματς, για να φύγουν με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης και επακόλουθα της πρόκρισης. Οι δύο παραπάνω τομείς στοίχισαν πολύ στον Ολυμπιακό, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Πόρτο και τη Μαρσέιγ. Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός έχει ευκαιρία να συνεχίσει στην Ευρώπη τη νέα χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι είπε ο Μάριος Βρουσάι για το παιχνίδι με την Πόρτο

Η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών περιείχε τακτικές πινελιές του Πορτογάλου τεχνικού, πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Πόρτο. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην αρχική σύνθεση, σε σχέση με το ματς απέναντι στη Μαρσέιγ. Ο Ραντζέλοβιτς χτύπησε την πόρτα της ενεκάδας με την εμφάνιση του απέναντι στον Βόλο, όμως ο Σέρβος μέσος έχει χάσει έδαφος λόγω της απουσίας του εξαιτίας του κορωνοϊού. Έτσι ο Μάριος Βρουσάι θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του 4-3-3 του Μαρτινς. 

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας ο Σα θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ο Σισέ θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σεμέδο, ο Ραφίνια θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο και ο Χολέμπας στ΄αριστερό. Η τριάδα των χαφ θα απαρτίζεται απ’ τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Η προωθημένη τριάδα πλην του Βρουσάι, θα περιλαμβάνει τους Φορτούνη και Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.