Ολυμπιακός: Η “φαμίλια” τώρα και στη Γαλλία

Με ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός ψάχνει τρίποντο απέναντι στη Μαρσέιγ. Τι ζήτησε ο Μαρτίνς από τους παίκτες του.

Το ξεκίνημα της χθεσινής προπόνησης του Ολυμπιακού πριν το σημερινό ματς (22.00, MC Novasports.gr) με τη Μαρσέιγ για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League καλύφθηκε από τα παρατεταμένα γέλια των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς. Ήταν ένα σημάδι έλλειψης άγχους και καλής ψυχολογίας εν όψει της σημερινής αποστολής στο “Βελοντρόμ”. Νωρίτερα το πρωί, ο Ραφίνια είχε χαρακτηρίσει “οικογένεια” (famille) την αποστολή των Πειραιωτών, κατά την αναχώρηση της από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Και ως έτσι πρέπει να λογίζεται ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι ίσως και η σπουδαιότερη αρετή, που τον κρατάει όρθιο πνευματικά και βαθμολογικά σ’ ένα διάσημα ατυχιών και απουσιών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γιατί θέλει εκδίκηση στο “Βελοντρόμ” ο Μαρτίνς

Εκεί που ο Μαρτίνς έβλεπε τους εξτρέμ Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα να μην μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή, λόγω κορωνοϊού ο πρώτος, λόγω θλάσης ο δεύτερος, τώρα “πονοκεφαλιάζει” (όπως είπε ο ίδιος) για το αν θα πρέπει να προτιμήσει τον Βρουσάι στο αρχικό σχήμα αντί του Μασούρα. Αντίστοιχα οι Φορτούνης και Ραφίνια, όταν χρειάστηκε άλλαξαν θέσεις και… θυσιάστηκαν σε διαφορετικούς ρόλους λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με Ελ Αραμπί, Χασάν και Χολέμπας. Ο “πολύς” Ματιέ Βαλμπουενά ακολούθησε έστω και τραυματίας την αποστολή για να δώσει την αύρα του σ’ ένα γνώριμο για εκείνο περιβάλλον. Παράλληλα… τρομοκράτησε τους Γάλλους και είναι χαρακτηριστικό πως οι ρεόρτερ της Μαρσέιγ έκαναν ερωτήσεις για την ετοιμότητα του, τόσο στον Σισέ, όσο και στον Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου. Όλα τα παραπάνω εκφράζουν υγειή μηνύματα από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και κλίμα οικοενειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ομιλία Μαρτίνς προς τους ποδοσφαιριστές στο χορτάρι του “Βελοντρόμ”

Ο Ολυμπιακός απόψε στο “Βελοντρόμ” θέλει να θερίσει ό,τι έσπειρε το προγούμενο διάστημα των αγωνιστικών αλχημειών, εν μέσω προβλημάτων. Είναι ίσως το πρώτο ματς μιας αγωνιστικής αντεπίθεσης και ο προπονητής των Πειραιωτων το βλέπει ακριβώς έτσι. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να είναι το αφεντικό σήμερα στη Μασσαλία και ο Μαρτίνς το ζήτησε συνολικά, αλλά και ειδικά από παίκτες – κλειδιά. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες στο κάλεσμα του 50χρονου τεχνικού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.