Εμβιλά στη L’ Equipe: “Είμαι στην καλύτερη μου φάση”

Ο Γιάν Εμβιλά μίλησε στη L' Equipe για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, αλλά και για την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο Γιάν Εμβιλά έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σε κάθε παιχνίδι βρίσκεται σταθερά μέσα στους κορυφαίους των Πειραιωτών. Με αφορμή την επιστροφή του στη Γαλλία για το ματς με τη Μαρσέιγ (1/12, 22.00, MC Novasports.gr), ο Γάλλος μέσος μίλησε για τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση, αλλά και την απόδοση του μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την πορεία του Ολυμπιακού:

“Η νίκη επί της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα μάς έδωσε αυτοπεποίθηση γιατί θέλαμε να μπούμε από νωρίς στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στα άλλα παιχνίδια. Στο Πόρτο χάσαμε από κάποια ατομικά λάθη, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Το ίδιο και με τη Σίτι. Στο πρώτο ημίχρονο τους σεβαστήκαμε υπερβολικά”.

Για την απόδοση του

“Δεν θα έλεγα πως περνάω δεύτερη νιότη. Είμαι μόνο 30 ετών ακόμη. Δουλεύω σκληρά, αλλά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στην αρχή. Στο πρώτο μου ματς έγινα αλλαγή στο ημίχρονο, γιατί δεν ήμουν έτοιμος. Τώρα όμως είμαι σε τοπ φόρμα, είναι η καλύτερη περίοδός μου από τότε που έπαιζα στη Ρεν. Όταν είσαι πνευματικά δυνατός, τότε μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις στον κόσμο. Αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, δεν μπορείς να εκφραστείς στο 100%”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.